torstai 31. tammikuuta 2013

Reipasta Torstaita!

Heratys kello 6.00... aamutoimet, ja aamupalaa, tietenkin! Rahka/jugurttisetista on tullut aika vakkari aamupala, eri variaatioilla vain! Tanaan mentiin tuoreilla viikunoilla...



8:lta olin jo Somatic Studiossa tutustumassa laitepilatekseen! Ulla piti meille tosi tehokkaan tunnin. Syvat vatsalihakset saivat kunnon treenin. Kiva tehda valilla erilaista treenia. Suosittelen varsinkin juoksijoille! Tunnille mahtuu kerrallaan 6, joten tunneille kannattaa varata paikka etukateen!


Pilateslaiteharjoittelussa mennään pilateksen ytimeen. Joseph Pilates kehitti lukuisia laitteita, jotka perustuvat erilaisiin jousivastuksiin. Jousien liikkeisiin tuoma vastus takaa sen, että koko keho saa tehokkaan harjoituksen. Pilateslaiteharjoittelu kehittää voimaa, notkeutta ja motorisia taitoja.
                                                                                - Somatic Studio







Lounaan nappasin nopeasti Sis. Delista. Mukaan lahti linssi/kookoskeitto! Ihanan nakoinen aamupalakin oli viela tarjolla, mutta ikava kylla piti rientaa jo seuraavaan tapaamiseen! 





Paiva jatkuu tyojuttujen merkeissa, mutta illalla ihanaa paasta moikkaamaan hyvaa ystavaa ja heidan vasta syntynytta pikku prinsessaa! Ihanaa :)


2 kommenttia:

  1. Ihania postauksia sulla taas koko viikko ollut! Työreissujen ja karmeen kiireen keskellä ihanaa luettavaa! Kiitos! :)
    Minä oon parina päivänä kerennyt hieman juoksemaan töiden ja illallisten välissä, mutta aika heikkoa se on ollut, kun kamala kiire ja mehut aika vähissä.
    Onneksi on pian viikonloppu!
    Kivaa viikonloppua sulle Hellu ja kiitos piristävistä postauksista!
    Yritän haasteeseen viikonlopun aikana vastailla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hansu! :)

    Nauti nyt alkavasta viikonlopusta! :) Rankkaa matkustaa jatkuvasti! Lepoa, liikuntaa ja hyvaa ruokaa! Mulla matka taas edessa! Ensi viikko super kiireinen, mutta kivojakin juttuja tiedossa! :)

    Kiitos viela Hansu ihanasta kommentista ja kivaa viikonloppua sullekin! :)

    VastaaPoista