perjantai 26. syyskuuta 2014

Chocolate Treat



Aktiivisuus on tällä hetkellä sen verran korkealla, että sisään on vaikea saada energiaa yhtä paljon kuin kuluttaa. Lounaaksi en voi syödä kovinkaan isoja tai täyttäviä aterioita, vaan ruuan pitää olla helposti sulavaa, että jaksaa heilua koko päivän kuulan kanssa. 

Smoothiet ovat loistava välipala- niihin saa laitettua paljon ravitsevia marjoja, avocadoa, banaania, mantelimaitoa, proteiinijauhetta... Ne myös kulkevat kätevästi mukana lasipullossa. Määrän sijaan yritänkin keskittyä ruuan laatuun ja tasaiseen ruokarytmiin- entisenä sokerihiirenä tiedän, että liian vähäinen energiansaanti ja väsymys saavat herkkuhampaan kolottamaan.





Eilen illalla tein taas pitkästä aikaa raakasuklaamoussea. Suussa sulava herkku, joka varmasti vie makeanhimon mennessään, ja valmistuskin on supernopea. Aja monitoimikoneessa 1/2 banaani, 1 avocado, 2 rkl raakakaakaojauhetta, 1/2 dl sulanutta kookosöljyä, 3 medjool taatelia, 1/2 mitallista proteiinijauhetta (käytin Puhdistamon suklaanmakuista), ripaus vaniljaa, noin 1 rkl chiansiemeniä ja 2 dl vettä. Jos haluat makeamman herkun, voit lisätä vielä hieman luomu hunajaa- myös steviatipat ovat hyvä vaihtoehto. Päälle voit ripotella esimerkiksi kaakaonibsejä, mulpereita ja goji-marjoja. Tästä tulee noin 2-4 annosta.

Juuri nyt on alkamassa koulutus "Lihaskalvolinjojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa ja harjoittelussa". Innolla mukana oppimassa uutta huippuopettajilta! Mukavaa perjantaita kaikille :) ja illalla kuulaillaan Westendissä tuttuun tapaan kello 17. Tervetuloa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti