lauantai 27. syyskuuta 2014

Aamukahvilla ja viikkokatsaus
Viikko meni ohi vauhdilla- voisin sanoa kiireessäkin, mutta sen positiivisessa mielessä. Kiire sana ei mielestäni ole negatiivista, silloin, kun tekee asioita, joista nauttii. Jos kiire taas nähdään negatiivisena, on ehkä syytä priorisoida, miten aikansa haluaa käyttää ja joustaa niistä asioista, joita ei ole pakko tehdä. Moni varmasti tuntee arjen hulinassa riittämättömyyttä; koti, lapset, perhe, työ ja lenkilläkin olisi kiva käydä, mutta jonnekin se aika aina vaan menee.

Onneksi monissa asioissa, kuten esimerkiksi ruuanlaitossa, voi ennakoida ja säästää aikaa tekemällä ruokia jääkaappiin jo valmiksi. Pienenä muistan, kuinka ärsyttävää oli kuunnella äidin sanovan "älä jätä huomiseen sitä, minkä voit tehdä jo tänään"…nyt kuulen itseni toistavan samaa sanontaa omille lapsilleni...


"The key is not to prioritize what's on your schedule, but to schedule your priorities."

Mutta takaisin alkuviikkoon… treenattavien ja kuulatuntien lisäksi osallistuin tiistaina "maitoluennolle", joka oli todella mielenkiintoinen. Nykymaito on kaukana siitä, mitä se on aikaisemmmin ollut mm. homogenoinnin ja pastöroinnin takia. Tästä ajattelin kirjoittaa oman postauksen, sillä se varmasti kiinnostaa myös monia teitä lukijoita. 

Viikolla kävin myös neuvottelemassa uusista työkuvioista, I'm so excited :) Instagramissa vilauttelinkin jo hieman "behind the scenes" - kuvaa, mutta ehkä jo ensi viikolla myös täällä blogin puolella. Loppusyksystä tulossa lisää mukavia uutisia :) 

Eilen osallistuin Somatic Studion jatkokurssille "Lihaskalvojen linjojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa". Todella hyvä kurssi (ensimmäisen osan suoritin jo keväällä) huippuopettajien ohjauksessa. Eilen teimme käytännön harjoituksia, jotka pohjautuivat pitkälti pilatekseen. Liikkeet voi tosin hyvin siirtää myös suoraan kuntosalille tai kehonpainolla tehtäviin treeneihin. Yksinkertaistaminen on kaiken a ja o- KISS = Keep It Simple Stupid! Päivän päätteeksi avattiin vielä nilkan lukot- jostain syystä oikea nilkka menee helposti lukkoon ja vääntää koko oikean säären virheasentoon. Oikea sääri on ilmeisesti lyhempi kuin vasen, nyt testissä lisäpohjalllinen.Miten teidän viikko on mennyt? Huomenna arvon vitamiinit, vielä on aikaa osallistua arvontaan :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti