torstai 11. syyskuuta 2014

Snack Tip




Turkkilainen jogurtti onkin varmasti jo monelle tuttu, mutta oletko jo testannut kreikkalaista jogurttia? Se sisältää nimittäin vielä enemmän proteiinia kuin turkkilainen kaverinsa. 

En juurikaan syö maitotuotteita, mutta silloin tällöin sekoitan luomu soijajugurtin, marjojen, pähkinöiden ja siementen joukkoon myös lusikallisen kermaista turkkilaista tai kreikkalaista. Hyvää ja maistuu niin aamupalalla, välipalalla tai miksei vaikka jälkiruokana.

Kreikkalainen/turkilainen jogurtti sopii hyvin myös dipiksi tai kastikkeeksi ihan sellaisenaan. Pian blogiin tulossakin tämän hetkinen lempparikasvisruokani, jossa "kastikkeena" jogurtti.







Aamupalalla viime viikolla; luomu soijajogurttia sekoitettuna luomu kreikkalaiseen -> pilkottua avocadoa & mustaherukoita -> jogurttisekoitusta -> raakamysliä & puolukoita. Nam :) 

Instagramissa heidionthego voit seurata ruokakuviani, joita jaan lähes päivittäin.

Juuri nyt viimeistelen päivän treeniohjelmia ja lähettelen s-posteja, jonka jälkeen otan pyörän alle ja lähden treenattaville, päivän tapaamisiin ja päivän päätteeksi vedän vielä kuulatunnin Somaticilla. Uutta kivaa tiedossa syksyn edetessä :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti