tiistai 29. tammikuuta 2013

Pumppia ja Palkkaria!

Eilen ruokaostoksilla pitkan mietinnan jalkeen taivuin, ja ostin Puhdistamon suklaan makuista riisiproteiinijauhetta. Pidempi aikaiset lukijat jo tietavatkin, etta yleensa vannon Sun Warriorin nimeen, mutta se on taalla NIIN paljon kalliimpaa kuin jenkeissa, etta hyllylle jai! Seuraavalla reissulla taytyy sitten tuoda ainakin pari pussia mukana! 

Heti illalla innostuin tekemaan jauheesta proteiinipatukoita, ja tuli kylla tosi hyvia! Taikinaan laitoin 2 dl tata Puhdistamon suklaa-proteiinijauhetta, gojeja, taatelin, 2dl luomu myslia (seassa taysjyvahiutale, rusina, omena, vadelma, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen), 1 1/2 dl maapahkinavoita ja sen verran vetta etta notkistuu! Muotoile massasta sen muotoisia patukoita kun haluat ja laita jaakaappiin! Nam ja Super iiseja tehda! Oikein super herkun saat, kun levitat paalle viela raakasuklaakerroksen! Menee ihan suklaapatukasta ja siis paljon parempaa :)


Palkkaria! Puolukkaa, banaania ja suklaan
makuista proteiinia!

Tanaan Body Pumpin jalkeen testasin protskujauheen smoothiessa! Heitin blenderiin puolukkaa, pienen banaanin, vahan hunajaa, 1 mitallisen proteiinijauhetta ja vetta! Ja hyvaa tuli, ei maistunut ollenkaan jauhoiselta! Melkein nuolin astiasta jamat :D Hyva vaihtoehto, jos Sun Warrior tuntuu liian kalliilta! Tama paketti (750g) oli Ruohonjuuressa tarjouksessa 31.50e. Tama paketti on ainakin mulle riittoisa, silla proteiinismootheja teen noin 2-3 kertaa viikossa.

100% Kasvisperainen, lisaaineeton, gluteeniton ja maidoton!
35g proteiinia/annos


Body Pumpissa oli viela sama setti menossa kuin viime viikollakin. Tanaan laitoin joka osioon vahan lisaa painoja, ja hyvin jaksoi! Kannattaa vaan reilusti lisata painoja, kun alkaa tuntumaan helpolta etta lihakset saavat uutta arsyketta! Kehityskin alkaa nakymaan nopeammin!


4 kommenttia:

  1. Jahas ja proteiinipatukkaresepti menee samantien testiin! Juuri hain raakasuklaa-ainekset postista, joten saatanpa tehdä kuorrutteenkin :)

    VastaaPoista
  2. Voin suositella.... ja suklaakuorrutteella tietenkin :)

    VastaaPoista
  3. Hellu, kauan noi patukat pysyy hyvinä ja tarvitseeko niitä käärästä paperiin? Irtoavatko siis toisistaan hyvin jos latoo ne päällekkäin johonkin rasiaan.

    VastaaPoista
  4. Ma tein niita eilen ekaa kertaa, eli en oo ihan varma kauan pysyvat hyvina, mutta luulisin etta nyt ainakin pari viikkoa! Omani laitoin vain paallekkain rasiaan! :)

    VastaaPoista