sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Viikonlopun juttuja ja Herkku!

Viikonloppu on mennyt ihan hujauksessa! Paljon on ollut kaikkea kivaa ohjelmaa urheilun, ulkoilun ja uusien yhteistyojuttujen parissa! 

Lauantaina tapasin Tanjan ensin crossfitin merkeissa, ja siita jatkoimme Stockmannille, ensin lounaalle (oli muuten tosi hyvaa lohikeittoa!) ja siita sitten Herkkuun. Tanja blogaa tammikuun ajan Stockmannin Style Guide- Kellon alla blogissa, ja pyysi mut asiantuntijaksi kokoamaan terveellista menuta viikonlopuksi! Meilla oli oikein kivaa Herkussa, ja annoin Tanjalle paljon erilaisia vinkkeja miten kokata terveellista ruokaa mausta tinkimatta, ja niin, etta ateriat maistuvat koko perheelle. Vaikka ruoka onkin terveellista se ei tarkoita sita, etta se on mautonta. Ruuasta saa ja pitaa nauttia! :)


Lohikeittoa ja Fazerin leipaa raejuustosekoituksella!

Eilen pulkkamaen jalkeen innostuin tekemaan raakakaakaota. Ulkona olikin jo selvasti kovempi pakkanen, ja mikapa sen parempi lammittaja kuin kuuma kaakao! Tassa vahan ohjetta! En mittaillut aineksia, vaan laitoin mutu tuntumalla... kannattaa maistella ja lisailla aineita pikku hiljaa!

                              Vaniljainen Raakakaakao: 

                                                                      Mantelimaitoa
                                      Cashew-pahkinoita (liotettuna, tulee "kermaisempaa")
                                                                      Raakakaakaota
                                                                        Kookosoljya
                                                                          Hunajaa
                                                                           Vaniljaa
                                                                            Kanelia

Lammita mantelimaito kattilassa. Laita silla valin muut ainekset blenderiin. Lisaa lammin maito ja blendaa hiljalleen tasaiseksi! Nauti raakasuklaan kanssa, ja jos oikein herkutellaan niin viela pari palaa lakua! Mulla kuvassa gluteenitonta Intiaanilakritsia! Oikein hyvaa ja vie pahimmat makeanhimot :) ... vahan tuli vaan tumma kuva... 



Tanaan viela Moolaan Hannaa moikkaan ja kahvakuulaileen! Sitten alkaakin viikko olla paketissa! Kivaa sunnuntaita kaikille! :) 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa raakakaakao kyllä herkulta, kiitos reseptistä, pitää testata...

    VastaaPoista
  2. Joo se on kylla herkkua! :) Kannattaa testata!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihana Hellu! Oli aivan mieletöntä tutustua suhun myös livenä. oot just sellainen millaisen kuvan blogisi susta antaa. Ja kiitos erityisesti ammattitaidostasi ja asiantuntemuksestasi liittyen terveelliseen ruokavalioon, ostoskori täyttyi upealla tavalla Herkussa. Tänne se postaus miten Hellu neuvoo meitä kaikkia terveellisempään elämään tulee lähipäivinä: https://stockmann.com/info/fi/Inspiraatio//10601 ja täältä Kellon alla -blogiin!

    Pian nähdään toivottavasti uudestaan, Tanja

    VastaaPoista
  4. Kiitos samoin Tanja! :) ja kiitos kauniista sanoista, tuli oikein hyva mieli!

    Nahdaan pian! :)

    VastaaPoista