keskiviikko 16. tammikuuta 2013

24h matkustusta takana...

Vihdoin kotona! Melkein 24 h meni matkustaessa Amsterdamin huonon saan takia... lento oli myohassa jo Helsingista lahdettaessa. Vahan jo pelkasin, etta paasenko kotiin viela saman vuorokauden aikana vai joudunko jaamaan Damiin yoksi.... No mutta kotiin paastiin ja mikas siina oli lehtia lukiessa soijacappucinon  aarella! :) Nyt on kroppa vahan aikaerosta sekaisin eika uni meinaa tulla millaan... nukuin taas molemmat lennot, etta sillakin voi olla osuutta asiaan...


Uudessa juoksijassa oli juttua Nycin viime vuoden maratonista, jota
ei sitten juostukaan!

Omia evaita en talla kertaa ottanut ollenkaan mukaan, muuta kuin proteiinipatukan. Hyvin parjasin Helsingin kentalta ostetuilla pahkinoilla ja soijacappucinolla. Amsterdam- Nyc valilla mulla oli tilattuna se Hindu-kasvisateria... hmmm... oli aika TOSI tulista!!! Lieskat melkein tuli suusta, onneks jugurttiraita vahan tasoitti tulisuutta! Tuskin tilaan uudelleen, mutta tulipahan testattua! Ensi kerralla taas omat evaat mukana!


Tassa mun ateria... maistuisko?



Vihdosta viimein oli aikaa aloittaa lukemaan Kirsi Valastin ja Timo Vuorimaan uutta kirjaa "Lentoa Juoksuun" (blogin kautta saatu). Heti alussa oli todella mielenkiintoista faktaa Suomen juoksuhistoriasta! Ei tarvitse menna ajassa kauhean kauaksi, kun juoksijoita viela pidettiin ihan kylahulluina, aikaansa haaskaavina tomppeleina, ja siksi harjoittelu tapahtuikin salassa. Vasta Hannes Kolehmaisen Olympiavoiton jalkeen, Tukholmassa v 1912, ihmisten ivallinen asenne alkoi muuttua! Hannes Kolehmainen, Paavo Nurmi ja Ville Ritola (The flying Finns) olivatkin 1900-luvun alun menestysjuoksijoitamme! Heidan tarinoitaan lukiessa voi todeta, etta huippujuoksijaksi ei silloinkaan paassyt helpolla ja samanlaisia metodeita on kaytossa viela nykypaivanakin! Kirjasta kuitenkin myohemmin lisaa omassa postauksessa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti