sunnuntai 27. tammikuuta 2013

My Sunday...

Tanaan herasin jo aamu viidelta! Ihan ensimmaiseksi join ison lasin vetta sitruunalla, ja sitten kahvinkeittoon! Nopea netinselaus, Hesari, ja toita! Asiakkaitten ohjelmien suunnittelua ja sahkoposteja! Aamu on ihan parasta aikaa tehda hommia... ihanan hiljaista, saan keskittya 100%! 

Tyot ovat lahteneet kivasti kayntiin taalla Suomessakin! Teen jo paljon ruokavalio-ohjelmia, niin "livena" kuin Skypen tai puhelimenkin kautta, eli asiakaskuntani ei rajoitu vain paakaupunkiseudulle! Ja tietenkin PT-ohjauksia niin one-to-one kuin kaveriporukoillekin! Unohtamatta juoksukoulua ja hiihto-opetusta! :)


Aamupalaa 6.30

Paivan suunniteltu pitka lenkki Tanjan kanssa jai nyt ikava kylla valiin... eilinen matkustaminen vei mehut, ja  tuli muita suunnitelmia paivalle! Eikohan tassa ole jo ihan tarpeeksi treenia yhdelle viikolle?

Maanantai: Kisahallilla koko vartalo treeni 90'
Tiistai: Aamulla BodyPump 60' ja illalla tosi kevytta juoksua 1h45& 16km
Keskiviikko: lepo
Torstai: Luistelua 50' &8Km, Sali 60' ja Juoksua 40' &7Km
Perjantai: Extreme Hiihtoa! Reilut 20Km ja 1h45
Lauantai: Hiihtoa 20Km, 1h 45
Sunnuntai: Lepoa + super pitkat venyttelyt


Aamulla lasten kanssa hiihtamassa! Vahan 
oli kylma tuuli!
Lounaaksi Chili-Katkarapukeittoa ja
taysjyvapatonkia!
Ja iltapaivalla viela toinen lenkki!

... ja valipalaa

Kannattaa kannustaa lapsia/nuoria harrastusten pariin jo pienesta pitaen! Lapsena aloitettu liikunta antaa paremmat mahdollisuudet jatkaa urheilua myos aikuisena! Videopeleja ehtii pelailla myohemminkin...



Nyt kanttuvei sohvalla Putousta katsomassa... akut hyvin ladattuina uutta viikkoa varten!




5 kommenttia:

  1. Hei!
    Tykkaan lukea blogiasi, ruokavaliojuttuja ja muuta, mutta olisi kiva myos kuulla kommenttejasi 'extreme'-treenauksesta.
    Itse olen aina liikkunut paljon ja valilla jopa liikakin. Yritan nyt ottaa iisimmin (lenkkeilya, pyorailya, joogaa ja valilla crossfit), silla olen ymmartanyt, etta moderate exercise on meille paljon parempi kuin paivittainen kova cardio, jossa kehon kortisoliarvot nousevat ja aiheuttavat mm. 'acidity', joka puolestaan edesauttaa sairauksien kehittymista (syovat ja muut). Mita mielta olet?
    Mukavaa vuodenjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Moikka Sari!

    Kiitos kommentistasi!
    Aivan totta! Mullakin on valilla ollut taipumusta ylitreenaukseen, mutta nykyaan osaan jarruttaa ja huomaan vasymyksen merkit! Siksi eilinen lenkkikin jai suosiolla valista ja pidin valipaivan.

    Olen kuitenkin harrastanut aktiivista urheilua (kilpaurheilua) jo nelja vuotiaasta lahtien, ja siksi kestan pitkakestoista treenia useampanakin paivana putkeen. Tehotreenit, esim intervallit ovat sitten eri juttu, ja vaativat pidempaa palautusta! Tasta alkaa tulla niin pitka, etta taidan tehda kokonaan oman postauksen! :) Kiitos vinkista!

    VastaaPoista
  3. Ja viela aiheesta liikatreeni:

    "As we exercise, or even just move around, our liver creates creatine to help the muscles contract. A by-product of making creatine is homocysteine - which is not a good thing to have in your body ...You need to rid your body of homocysteine for optimal health. High levels of homocysteine in the bloodstream are now known to increase coronary vascular disease. The homocysteine interferes with the nitrous oxide needed to relax and dilate the artery walls. Wide, dilated arteries are better at carrying the oxygen we need. Homocysteine may further contribute to arteriosclerosis by causing the blood platelets to clump and stick to the artery walls, narrowing them. (supplementschat.org)"

    Ja tama lienee yksi syy, minka vuoksi monet erittain urheilulliset nuoret ihmiset yhtakkia saavat sydankohtauksen kesken esim. maratoonin. Homocysteine-arvot nousevat tutkimusten mukaan huomattavasti, jos treenaa enemman kuin n. 750 min per viikko...

    Tammoista mietiskelen,
    Sari

    VastaaPoista
  4. Oops, meilla meni postaukset ristiin... :-)

    Mielenkiinnolla odottelen treenipostausta!

    VastaaPoista
  5. Yes! :)

    Ja missaan nimessa en kannusta muita kuin aktiiviurheilijoita treenaamaan nain kovaa/paljon! Ja lepo on kaiken A ja O!

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista