maanantai 21. tammikuuta 2013

Treeneista...

Ihan alkuun haluan toivottaa kaikille kivaa viikkoa, ja tervetuloa uusille lukijoille! Teita onkin kertynyt jo oikein kivasti! :) 

Viime viikkoina mun treenailuissa ei oikein oo ollut minkaanlaista suunnitelmallisuutta... Yleensa yritan juosta 3-4lenkkia viikossa, joista 1 on intervallitreeni, 1 pidempi lenkki, 1 tv reipas ja 1 kevyt. Nyt oon tehnyt intervallia ja reipasta lenkkia, mutta pitkat lenkit on jaanyt aivan taysin, ei vaan aika riita... Sunnuntainahan mulla olis Central Parkissa Manhattan 1/2 maraton, mutta saa nahda missa maisemissa silloin ollaan! Oikeestaan ei haittaa ollenkaan, vaikka jaisikin valiin... ja jos juoksen, niin ennatyksia ei todellakaan olla rikkomassa, vaan menen lapi ajatuksena pitka lenkki! Tavoitteet on vasta kevaalla HCR:ssa!

Normaalisti yritan kayda salillakin pari kertaa ja venyttelytkin on ihan laiminlyoty... 

Tassa vahan treenipaivakirjaa viime viikolta. Aika raskas viikko takana aikaerojen takia, mutta monen tunnin istumisen jalkeen oli esim lauantaina hyva tehda kavelylenkki!

Monday: Running 60' & 11K (outside in Finland)

Tuesday: - traveling all day...

Wednesday: Running fartlek (fast!) 60' 11.8K

Thursday: Gym, whole body 75'

Friday: Running (treadmill) 60' & 10.6K (flight tonight)

Saturday: Traveling all day... in the evening power walking 60'

Sunday: Steady Run 60' & 10.5K


Talla viikolla vain kerran salilla....

Lentokoneruokailua... en suosittele tata
" juustokakkua" ... aika kaameeta, jai syomatta

Last couple of weeks, my exercising has been quite random... Usually I try to run 3-4 times a week, including 1 interval run, 1 long one, 1 steady and 1 easy. But now I ve been running only some intervals and steady runs, but can't remember when I did my last long run... This sunday I will have 1/2 marathon in Central Park, but right now, I don't know where I will be then...:s But never mind, its maybe better any way to skip that race, my goal is only later this spring in HCR 1/2 marathon!

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin :)

    Mulla tuli mieleen postaustoive, liittyen kosmetiikkaan. Mitä merkkejä suosit, mitä ainesosia olisi syytä välttää viimeiseen asti yms.

    Lueskelin pikaisesti pari viimeistä postausta ja mm. tuo stressiin liittyvä oli mielenkiintoinen. Kuullosti tutulta. Kiitoksia kun viitsit niin kokonaisvaltaisesti kirjoitella kaikesta hyvinvointiin ja terveyteen liittyvästä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! :) ja kiva kun jaksat kommentoida, kiva saada palautetta! :)

    Itse asiassa mulla on tulossa pian postausta kosmetiikasta! Mulla loppu just kasvorasvat, meikinpoistoaineet jne. eli uusista jutuista tulossa pian postausta!

    VastaaPoista