perjantai 11. lokakuuta 2013

Luonnollista Kauneutta






                       Brighten your look with Northern Plants

Tällä hetkellä olen ihastunut Madaran hiustenhoitotuotteisiin, jotka ovat suunniteltu juuri pohjoisen rajuun ilmastoon sopivaksi, ja ovat 99%  täysin luomua! Itselleni valitsin värjätyille hiuksille tarkoitetun sarjan, jonka shampoo sisaltää pellavansiementä, hevoskastanjaa ja piharatamoa. Luonnollista ja hellävaraista hoitoa hiuksille. 

Luomushampoita on tullut testailtua vaikka kuinka monia, mutta vasta tämän koen itselleni sopivaksi. Pesun jälkeen hiukset on helppo harjata ja tuntuvat ihanan pehmeiltä.

Kommenttiboxissa onkin ollut kysymyksiä juuri luomu hiustenhoito-sarjoista, ja nyt voin lämpimästi suositella tätä :) 




Madaran tuotteet ovat aiemmin tulleet tutuiksi sen kosteusvoiteista, silmänympärysvoiteesta ja kasvovedestä. Ihanan raikkaita ja kevyitä tuotteita, jos haluat helliä kehoasi myös ulkoisesti :) Ruohonjuurella on ainakin hyvät valikoimat. 

EDIT: I Love Me- messuilla alennuksia Madaran tuotteista :) 




4 kommenttia:

  1. Juuri katselin, että hullareilla oli jotain Mádaran ihotuotteita 'tarjouksessa' ja kiinnostuin merkistä. Pitääkin tutkia tarjontaa lisää. Hiusaineissa luotan Redkeniin (ei tod. luomua), jotka vielä tämän kuivan leijonanharjan jotenkin saavat ruotuun. Mutta ihonhoitoon kaipaisin jotain uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko? Taytyyko munkin sinne nyt hyokata ;) heh! Suosittelen testaamaan Madaran ihonhoitotuotteita, kysy vaikka Ruohonjuuresta, jos saisit naytteita ennen ostamista. Myos Weledalla on kivoja ihonhoitotuotteita.

      Luomu shampoita olen itsekin testaillut useita, mutta vasta tama oli mielestani hyva. Niissa on kylla tosi paljon eroja!

      Mukavaa perjantaita :)

      Heidi

      Poista
  2. Kiitos vinkistä Heidi! Just pähkäilin, että mitähän keksisin hiuksille kun niitä on jostain syystä viime aikoina lähtenyt normaalia enemmän ja ne tuntuvat kuivilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sanna,

      Eipa kesta :) Madaran ihonhoitosarjasta tulossa myos postausta.

      Mukavaa viikonloppua :)

      Heidi

      Poista