maanantai 21. lokakuuta 2013

Maanantai Smoothie & Suklaakakkua :)


Viikonlopun jälkeen on taas aika palata arkeen ja smoothien pariin. Maanantai lähtee reippaasti käyntiin kirpskalla karpalo/banaanismoothiella, joka saa makeutta kookospalmusokerista, joka onkin ravinnerikkain makeuttaja, ja GI 38 (glykeeminen indeksi) on matalampi kuin hunajalla tai tavallisella sokerilla. Kookospalmusokeriin tutustuin jo I love me- messuilla, mutta Sugarin järjestämässä "Helsinki Meets Indonesia"- workshopissa sain vielä enemmän tietoa näistä ihanista Big Tree Farmin- tuotteista. Messuilta mukaan lähti myös tulsi, josta olen valmistanut raakapuuroni. Pekka Lehtinen kertoi meille kuvin Big Tree Farmin toiminnasta Balilla, ja siellä valmistetusta merisuolasta ja muista ihanista luomutuotteista. Big Tree Farm haluaa myös varmistaa, että työstä maksetaan oikeille tahoille, eli viljelijöille! Ihan mahtavaa! 

Iltapäivä huipentui vielä Maria Lönnqvistin ihanalla suussa sulavalla Balilaisella raakasuklaakakulla ja kuumalla kookosmaitokaakaolla. Omani maustoin chilillä, raakakaakaolla, kookospalmusokerilla, muskottipähkinällä ja vaniljalla. Mmmmm. Ihan mieletön makumaailma keskellä viikkoa :) 
Sain myös ilon tavata Keittiökameleontti-blogin Outin, jonka blogista ja vasta julkaistusta Raakaruoka-aika- kirjasta, olen saanut paljon inspiraatiota myös omiin kokeiluihini. Outin raakakakut näyttävät (ja varmasti myös maistuvat!) niin herkullisilta! Myös Virpiltä (entinen Kiitos-hyvää blogi) olen saanut paljon ihania vinkkejä herkkujen tekoon :) Ja myös Virpi on IIN- Health Coach! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti