torstai 17. lokakuuta 2013

Home Sweet HomeSateinen Pariisi jäi taakse. Lomat on lomailtu, ja paluu arkeen koittanut. Myöhäisestä iltalennosta huolimatta laitoin heti kotona tulsi raakapuurot kulhoon tekeytymään aamua varten. Aamulla lähikaupasta vain banaania ja perfect aamupala oli valmis. 

Holiday is over, and now back to reality. Even if we had a late evening flight, I made some raw tulsi oatmeal in the fridge, so it will be ready in the morning. In the morning I just bought some bananas from the local store, and the healthy breakkie was ready.
Teelusikallinen kookosöljyä tuo kahviin kivaa makua :) 
Tea spoonful of coconut oil gives a nice taste in the morning coffee.

Coco Vin kookosoljya on helppo tilata esim. tasta.
Lentomatkojen jälkeen on tärkeää muistaa juoda paljon vettä. Varsinkin, jos nukut koko lennon, niin kuin minä! Vedenjuontiin kannattaa muutenkin syksyisin ja talvisin kiinnittää enemmän huomiota, sillä janontunnetta ei välttämättä huomaa samanlailla kuin kesällä lämpimillä ilmoilla.

After flights is important to drink lots of water. Especially if you are like me, sleeping the whole flight! Now in fall and winter, its good to take more attention on drinking water. 
Aamupäivän "vapaan" jälkeen, iltapäivä onkin täyteen buukattu luentoja ja illalla vielä kuulatunti tuttuun tapaan kasarmikatu 36:ssa kello 18. Lainakuulia saatavilla ja vielä mahtuu mukaan uusiakin! Nähdään rakennuksen edessä kello 17.50. Tervetuloa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti