torstai 3. lokakuuta 2013

Salilla


Kello lyö aamulla 7.30 ja pirteinä tapaamme Elinan kanssa Elixiassa. Molemmilla ihan kiitettävä treeniviikko jo alla, mutta hyvin nousi rauta, ja penkissäkin uskalsin jo laittaa ihan kunnolla painoja.

It's 7.30am, and I am meeting lovely Elina at Elixia. We both already have quiet a hard training week, but still manage to work pretty hard. Even in chest press I put more weights in the bar than usually.Huomenna vielä sali ja viikonlopulla sitten ihan täyslepo. Tuntuu, että kun arkiliikunta on muuten niin vähäistä (autolla ajoa asiakkaille, kauppaan... joka paikkaan!) niin on ihan kiva käydä salilla tai uimassa päästelemässä ulos ylimääräistä energiaa. Juoksu toimii itse treenin ohella myös niin hyvin terapeuttisena sessiona. Sitä juoksussa kaipaan!

Tomorrow gym, and rest of the week just rest. I feel that I need to do something, swim or gym, to get rid of that extra energy. Running was so great way for that, and at the same time it's so therapeutic. That's what I am missing!Tänään oli siis rinta/ojentaja/keskivartalo - päivä. Penkkiä, fly:ta käsipainoilla, ojentajaa naruilla ja tangolla, vatsaa trx:llä, ja erilaisia rutistuksia 5 kg painolla. Ai niin, tehtiin myös hauiskääntöjä! Hyvä setti. Aika kaikkensa antanut, mutta ihanan raukea olo. Kyllä se aamutreeni on niin parasta :) TRX- treenistä on tulossa videopostausta! Hyvä ja super tehokas treeni.

So today was a chest/tricep/core day. Chest press, fly, triceps, abs with TRX, and different kind of crunhes with a 5kg weight. Oh yes, and some bicep curls as well. Great workout. Feeling so tired, but energised at the same time. Mornings are definitely the best time of the day to do exercises :) I am going to do a video post about TRX training soon. It's so effective way to work the core.

Nyt aurinko paistaa ja taivas on kirkkaan sininen. Lähes täydellinen syyspäivä. Nauttikaa auringosta ja imekää siitä energiaa pienillä happihyppelyillä, jos olette töissä. Täällä duunit jatkuvat. Ja kiitos Elina kuvista ja treeniseurasta :) Ensi viikolla uudelleen?

Now the sun is shining and the sky is clear blue. Almost a perfect fall day. Enjoy the sun and absorb all the energy from it with small breaks, especially if you are at work all day. And thanks Elina for beeing such a great workout buddy :) Next week again?

P.S. Tervetuloa illan kuulatunnille kasarmikatu 36:een kello 18! Tehokasta treeniä tiedossa  ;) 
2 kommenttia: