torstai 24. lokakuuta 2013

Väsyneen treeniä ja videopostaus


Huh huh! Tänään oli kyllä niin mehut pois, kun Elinan kanssa tavattiin Elixialla aamu seitsemän jälkeen. Toissa päiväinen uinti (50metrin vedot) on saanut jalat oikein kunnolla jumiin, ja ehkä pientä syysväsymystäkin on ilmassa. No ei se mitään, hyvä treeni saatiin vedettyä (kevyillä painoilla ja pidemmillä toistoilla & palautuksilla), ja loppu viikon otankin kevyemmin. Ja Nycissä ajattelin pitää oikein kunnolla lepoa. 

Silloin kun väsyttää tai paikat ovat muuten vain jumissa, on ihan turha alkaa revittelemään suurilla painolla. Väsyneenä tekniikka helposti kärsii, ja loukkaantumisten riski on suurempi. Kuuntele kehosi viestejä ja luota itseesi. Välillä on näitä väsyneitäkin päiviä! 

Tässä vielä video avustetusta leuanvedosta. Tämä ja penkkipunnerrus ovat tällä hetkellä "to get better"- listalla.
Wow! This morning I felt so tired, when we met at Eixia with Elina. Tuesdays swimming (50 metres intervalls) made my leg muscles so tired and stiff, and I can feel some fall tiredeness in the air too. Well, never mind, we managed to do a good work out any way, and rest of the week I will take easy. 

When you feel tired, its no worth to exercise with heavy weights. Technic will suffer, and it will increase  the risk of injuries. Listen to your body, and trust your feelings. It's just normal to have these tired days as well. 

Tästä päivä jatkuu hyvinvointi-tapaamisten merkeissä, ja illalla kuulaillaan normaalisti kasarmikadulla, Somatic Centerin tiloissa kello 18! Näin sateisena päivänä on kiva siirtyä sisätiloihin. Tervetuloa :) Lainakuulia saatavilla heiditainio@aol.com2 kommenttia:

 1. Se on totta, väsyneenä on turha revitellä ja hötkyillä. Iteki tänään jätin treenit väliin kun olin niin väsy töitten jälkeen. Slloin pitää levätä kun on levon tarve , kyllä se kroppa sen meille ilmoittaa :)
  Mukavaa loppuviikkkoa sulle Heidi ja rentoa viikonloppua, toivottavasti ennätät lepäillä hyvästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihakset kehittyy levossa, ja valtytaan ylikunnolta. Myos mielen takia on tarkeaa valilla ihan vain olla, kun silta tuntuu.

   Tanaan on viela vahan kiiretta, mutta onneksi paivan kruunaa hieronta :) Viikonloppuna sitten kunnolla relailua ja Nyciin pakkailua :) Cant wait!

   Kiitos samoin Hansu, mukavaa viikonloppua :)

   Heidi

   Poista