keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Päivän Treeni & Raikas Mehu

Vaihtelua perus selkätreeniin: Yhden käden soutua lankussa! Tämä on tosi tehokas liike myös keskivartalolle. Tärkeää on siis pitää tiukka tuki keskivartalossa, joka tukee alaselkää, ja pitää selän suorana. 

Suosittelen liikettä jo kokeneemmalle treenaajalle ja aloittamaan kevyillä painoilla. Liikkeen saat helpommaksi laskemalla polvet maahan, tai vaikeammaksi laittamalla bosun maassa olevan käden alle. 
Some change to basic back exercises: One arm row in a plank! This one is a really good exercise to your core as well. So it's really important to keep your abdomen activated all the time. It will protect your lower back and keeps the back straight.

I recommend this exercise to advanced trainers and to start with light weights till the technic is correct. You can make this easier keeping the knees on the floor, or harder, when you put bosu under your hand.

                                Päivän Raikas Mehu
                                                                                                   Serves 2

                                                       1/2 Ananas/ 1/2 Pineapple
                                                 3 Sellerin vartta/ 3 Stalks of Cellery
                                             n.100gr Lehtikaalia/ approx. 100gr of Kale
                                                     Tuoretta Minttua/ Fresh Mint 

                                                                       Enjoy! 
Mukavaa iltaa :) 


4 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä tuo mehu! Monesti tuollaset vihreät näyttää kammottavalta mömmöltä, mutta tuo on herkullisen näköstä :D Normaalisti en tykkää oikein selleristä, mutta ehkä se maistuis tuollasessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annieveliina :)

   Vitamixilla saa luotua vaikka mita ihanaa. On se niin blendereitten kingi! Selleri ei mielestani maistunut ollenkaan lapi makean ananaksen alta. Kannattaa testata :)

   Heidi

   Poista
 2. Kiitos mehuvinkista! Tata pitaa tehda, menee varmaan lapsillekin. Mulla on vakiona nykyaan vihrea omppu, selleri ja kurkku sen lapsiystavallisyyden vuoksi...
  Mukavaa syksynjatkoa!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari,

   Eipa kesta :) Ananas tuo kivaa makeutta ja peittaa hyvin sellerin, joka monella tokkii. Omppu, selleri ja kurkku maistuu myos hyvin :)

   Mukavaa syksya myos sinulle :)

   Heidi

   Poista