Porkkana sopii hyvin erilaisiin keittoihin ja pataruokiin, mutta maistuu hyvin myos ihan sellaisenaan tai dipin kanssa. Eilen tein kattilallisen porkkanakeittoa, joka sai potkua fenkolista, inkivaarista, korianterista ja kookosmaidosta. Keitot ovat katevia, koska niita voi tehda jo hyvissa ajoin etukateen. Yleensa teen sen verran ison satsin, etta keittoa riittaa lammitettavaksi muutamaksi paivaksi. Eilen oli kiva joogan jalkeen, kun illallinen oli valmiina odottamassa! Keiton kanssa maistui pala taysjyvaleipaa avocadolla ja kurkulla.
Carrot Soup with Fennel
1/2 Fennel
2 gloves of Garlic
1cm of fresh Ginger
Fresh Cilantro/Coriander
Vegetable powder (Ekolon luomu kasvisliemijauhe)
Black Pepper
Himalayan Salt
Chili Powder
1/2 can of organic Coconut Milk
Water
Carrot is a great source of Vitamin A. I like to use it in a soups or stews, but it's great just raw as well with dip or hummus. Yesterday I made a big casserole of carrot soup, with a nice twist of some fennel, ginger, coriander/cilantro and coconut milk. Soups are so handy, cause it's easy to prepare it in advance. Usually I make a huge soup so we can have it few days. It was so nice last night to have this soup after my yoga class!
Porkkana on mun lemppari :) Niin hyvää ja terveellistä!
VastaaPoistaPorkkana ja bataatti on mun lemppareita :) mutta porkkanaa on kiva popsia ihan raakanakin, keittion vakkari vihannes :)
VastaaPoista