keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Avocadoa siella sun taalla :)

Jos et viela ole avocadon "ystava", niin tassa muutama syy, miksi se kannattaa ottaa mukaan paivittaiseen ruokavalioon! Itse kaytan avocadoa salaateissa, smootheissa, leivan paalla ja jopa jalkiruuissa! Voit myos puolittaa avocadon, paalle hieman sitruunaa ja hyvalaatuista suolaa, ja lusikalla suuhun! Nami nami:)

Vahan kylla epailen tata alla olevan kuvan lausetta: "About 50 millions pound of Avocados are consumed in the U.S on Super Bowl Sunday!" Hmmm, mun mielesta siella oli ihan jotain muuta kun avocadoja ;) Tasta paaset lukemaan mun kokemuksista Super Bowl Sundaysta!

If you'r not a friend of an avocado yet, here's few reasons why you should have it in your daily diet! I use it in salads, smoothies, with toast and even in deserts! Or you can just cut it half and spoon it out with some lemon and salt! Yummy! 

6 kommenttia:

 1. Onko yks avocado sopiva määrä päivässä? Kyseessähän on tosi energiapitoinen hedelmä..

  VastaaPoista
 2. Mulla menee noin 1/2 paivassa, riippuen siita mita muuta syon (ja riippuen avocadon koosta! pieni menee helpostikin, mutta isosta noin 1/2). Joinakin paivina saattaa menna enemman, jos teen esimerkiksi vihersmootheja... Totta, etta avocado on energiapitoinen, mutta kaikkihan riippuu siita miten sita yhdistelee esim. vihersmoothiessa kokonaisenergiat jaavat silti suht mataliksi.

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Mä-rakastan-avokadoja! Ne ovat omassa ruokavaliossa se paras rasvanlähde. Oon niin häpi et Lidlissä myydään avokkeja pusseissa :) Luin jostakin (= aina se luotettava lähde) että avokadojen kuori on niin paksu, että se ei läpäise hyönteismyrkkyjä, että hyvällä mielellä voi ostaa ei-luomuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama taalla! Menee ruuassa kuin ruuassa :)

   Ja aivan totta, avocadon paksu kuori suojaa sita myrkyilta eli hyvin voi kayttaa myos sita ei-luomua! Mmmmm taidankin kohta tehda jotain hyvaa avocadosta :)

   Poista
 4. Wow! Vakuuttavaa! Ihan kuin taa postaus olis tarkoitettu suoraan mulle... :-) Nyt on pakko muistaa ostaa niita ja alkaa totuttautua makuun.
  s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Eikohan se viimeistaan nyt tartu mukaan sielta kaupasta :) Kannattaa aloittaa smootheista ja blendata mehun joukkoon... kevennetty aloitus :)

   Poista