Kokonaisena kananmuna on ravintoarvoltaan yksi ravintorikkaimpia ruokia, se sisaltaa kaiken paitsi C-vitamiinin. Keltuainen sisaltaa muun muassa fosforia, rautaa, sinkkia, A-, D-, E- ja K-vitamiineja, B-vitamiineja seka paljon hivenaineita. Valkuainen taas pitaa sisallaan paaosin proteiinia, vetta ja jotain kivennaisaineita.
Super helppoa! Kylmasavulohta, omeletti basilikalla ja vihrea sivusalaatti :) |
Ihanan näköinen munakas! Mä testaan mun pannua aamulla!
VastaaPoistaEiko olekin! Tuli oikein maukasta :)
PoistaJuu, samaa halusin kirjoittaa, eli etta onpa natti munakas. Onko tossa punnussa joku jippo, vai onko se periaatteessa tavallinen paistinpannu?
VastaaPoistaMa syotan perheelle paljon munia, eri muodoissa. Itse en niita kasvisyojana syo, vaikka tykkaan kylla. Ja juu, munat on tosi ravintorikkaita. Lisaksi, ihmisten luuloja vasten, niiden sisaltama kolesteroli ei nosta ihmisen kolesteroliarvoja, naita on testattu ja tutkittu. Eli rauhassa voi munia syoda.
Mukavaa sunnuntainjatkoa,
s
Moikka Sari!
VastaaPoistaJoo, siina pannussa on kansi, ja sen voi kaantaa toisinpain. Eli paistuu hyvin molemmilta puolilta! Halutessa voi kayttaa myos ihan paistinpannunakin :) Aika ihana!