perjantai 12. huhtikuuta 2013

Friday morning...

Mun aamut ovat viime sunnuntaista lahtien alkaneet silla savi/suolavedella. Noin puoli litraa juon heti herattya tyhjaan vatsaan ja loput juon aamun aikana. Ei se niin pahaa ole milta ehka kuulostaa... itse asiassa aika mautonta!  1tl savea sekoitetaan litraan vetta, ja itse lisaan myos vahan Himalajan suolaa.

Savi on elimistoa puhdistava ja se auttaa esimerkiksi suolisto-ongelmien ja raskasmetallien poistamisessa elimistosta. Savi lisaa myos paivittaista mineraalien saantia. Suurimmat alkuainepitoisuudet saven pinnalla ovat kalsiumia, magnesiumia, vetyä, kaliumia, typpeä, natriumia, rikkiä, klooria, fosforia ja happea.

Ihan pelkalla savella savella ei kuitenkaan menty ;) Tanaan aamupalana maistui taysjyvaleipa avocadolla, kurkulla ja salaatilla + chia/banaanipuddingia vadelmilla. Ihanaa, kun on perjantai! Paiva toita, opiskelua ja salitreenikin on suunnitelmissa tehda jossakin valissa... ja sitten onkin viikonloppu vapaa :) Kivaa perjantaita kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Luin äskettäin sun Nycin postauksia. Se on kyllä niin mahtava paikka! Ja mahtavia treenikuvia sieltä ja tietenkin myös muualta. :)
  Kiva löytää täältä uusia tai itselle uusia treeniblogeja! Tulee intoa itsellekin.

  Iloista perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Moikka Annis!

  Joo, Nyc on aivan ihana kaupunki ja ikava alkaa painamaan... onneksi tiedossa loppu vuodelle se maraton niin paasee verestelemaan muistoja :)

  Kiitos, ja samoin kivaa perjantaita sullekin :)

  VastaaPoista
 3. Miulla on kanssa savipussi kaapissa. Yhden kerran oon testannut sitä, mutta meinasi tulla samantien takaisin ylös...ehkäpä pitäisi testata tuon suolan kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Anna!

  Laitoitko ehka liikaa savea? Mun mielesta se on aika mautonta... vahan kun likaista vetta jois... :)

  VastaaPoista