perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkaperjantain joogamarathon!

Mun pitkaperjantai alkoi kolmen tunnin jooga marathonilla Yoga Nordicilla. Ihan ex-tempore ilmoittauduin tunnille, ja puolen tunnin sisalla olin jo matkalla joogaileen. Taalla Espoon studiolla en ennen olekaan kaynyt, mutta tanne on itseasiassa (mulle) paljon helpompi tulla! 

Tanaan testasin Master Prana Flow tunnin, joka siis kesti reilut kolme tuntia! Tama tunti oli virtaava  ja kokonaisvaltainen vinyasa flow tunti. Taman tunnin tarkoituksena oli "pitaa hauskaa": nauttia joogasta,  olla lasna ja nauttia juuri tasta hetkesta. Harjoitus koostui erilaisista namaskaar-sarjoista, ja puolivalissa harjoiteltiin myos kasilla seisontaa... Kasilla seisonta on aina ollut mun mukavuusalueen ulkopuolella, mutta oli kiva huomata kuinka huippu ohjaajan avustuksella tsemppasin itseni kasilla seisontaan :) Tata tuntia en suosittelisi vasta alkajille, sen verran vaikeita oli osa asanoista! Toki jokainen menee oman tason mukaan, mutta saako tunnista kaikkea irti, jos suurin osa liikkeista on liian vaikeita...

Ma en ole pitkaan aikaan ollut nain pitkalla tunnilla, ja kylla olo onkin sen mukainen! Huh!   Vasynyt, mutta ihanan raukea. Taytyy ehdottomasti joogata saannollisemmin, mun kotivenyttelyt ei ihan riita pitamaan ylla toivottua tasoa... tanaan oltiin enemman silla pain  kuin pleasure alueella!

Mutta tasta on kiva aloittaa paasiainen! Taidan ottaa kohta vahan mammiakin... se on mun  all time favorite... vanillakastikkeella :) Onko muita mammi-faneja?





How is your Easter Friday going? Mine started with a three hour yoga practice! Ex-tempore this morning, I just signed me in and half an hour later I was heading in the yoga studio! I haven't been in this studio before, but it's actually so much easier to come here...

Today I tried Master Prana Flow class, and it lasted more than 3 hours! This class a great vinyasa flow class, and we did lots of namaskaar series with some hand standing practice in the middle. It was all about enjoying yoga and the moment! 
I haven't done so long yoga practice for ages, so I felt exhausted, but great afterwards! I def need to practice more yoga... it just makes me feel so great :)

5 kommenttia:

  1. Ooj, kuinka pitkä jooga! Ite näin aloittelijana ei varmaan kesittyminen riittäisi noin pitkään.. Huh! Mutta varmasti teki hyvää!

    Ja voi, mämmi-fani löytyy täältä kans!! Mutta ehdottomasti raikkaan maidon kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Joo... oli ihanaa, mutta vahan lopussa alkoi itsellakin tuntumaan...

    Mammi on niin hyvaa! Ehka sen salaisuus on siina, etta sita syodaan vain kerran vuodessa :)

    VastaaPoista
  3. Hui miten pitkä harjoitus!:) Ois kyllä kiva kokeilla joskus tollasta pidempää joogailua ja erityisesti jotain uutta joogamuotoa, kun ite oon tehnyt vaan astangan mukaisia harjoituksia.

    VastaaPoista
  4. Joo, aika pitka tunti oli pitkasta aikaa! Tunti meni kylla tosi akkia... Nyt taytyy yrittaa juoda paljon vetta (se oli viela semi hot tunti) !

    VastaaPoista
  5. Oi, ma oon ihan kade, siis oliko se Shiva Rea-tunti? Ma kavin aikoinaan Shiva Rean kouluttaman opettajan tunneilla ja ne oli ihanan dynaamisia. Nyt taalla ei ole semmoista tarjolla, vaikka kaikkea muuta onkin. Kiva, etta naita on Suomeenkin rantautunut.

    Mammia mulla ei kylla ole ikava, en koskaan ole ollut mammi-fani. Mutta kiva, etta sulle maistuu. Mukavaa paasiaisenjatkoa!

    Sari

    VastaaPoista