Pakurikaapa on siis erittain voimakas antioksidantti! ORAC-luku pakurilla on 52 000, kun esimerkiksi mustikalla se on 2 400 (ORAC on antioksidanttisuuden mittari). Pakurikaapa sisaltaa kaikki elimistollemme valttamattomat aminohapot seka runsaasti kivennais-ja hivenaineita, kuten kaliumia, magnesiumia ja sinkkia! Se myos suojelee soluja vapailta radikaaleilta, tehostaa DNA:n korjaantumista, eheyttaa ihoa ja korjaa pigmenttivirheita.
Teen seuralaisena maistui tanaan tehtya proteiinipatukkaa (uudella reseptilla!).... tulikin hyvia! :) |
Olin jo valmistautunut muumieni kanssa :) katsomaan Juttaa ja Super dieettia, mutta ohjelma onkin tainnut jo loppua?
Joo viime viikolla tuli viimenen jakso. Höh! Näyttää hyvältä tuo protskupatukka, jaa toki resepti kun ehdit ;)
VastaaPoistaNo voi... Yes! Resepti tulee pian jakoon! Oli sen verran hyvaa... :)
VastaaPoista