perjantai 15. maaliskuuta 2013

Proteiinipatukka era 2 :)

Muutama paiva sitten tein lisaa proteiinipatukoita uudella reseptilla! Nama protskupatukat ovat vain niin katevia valipaloja, varsinkin kun on koko ajan menossa! Lukijan toiveesta laitoin reseptin jakoon! 

Protein Bars vol 2

2dl proteiinijauhetta (Puhdistamo)/ 2dl protein powder
2dl alaran luomu myslia/ 2dl organic muesli
1 dl maapahkinavoita/ 1 dl peanut butter
3 pienta taatelia/ 3 small dates
1 tl lakritsijauhetta/ 1tsp liquorice powder
vetta/ water

+ Green&Blacks organic dark chocolate, 70%

Paalle sulatin Green&Black's luomu 70% tummaa suklaata, noin 50gr. Voit myos tehda raakasuklaakuorrutuksen. Mulla oli aineet lopussa, niin tein helpoimman version!



Mysli jota kaytin, on alaran pahkinaista/hedelmaista myslia, joka ei sisalla lisattya sokeria, vaan makeus tulee taatelista, rusinoista ja kuivatusta aprikoosista. (mysli kuvassa vasemmalla). En ole tata ennen testannut, mutta sopi hyvin naihin patukoihin! Myslien ja murojen kanssa kannattaa olla tarkkana, silla monet (myos luomu!!!) versiot sisaltavat paljon lisattya sokeria! 

Idean lakritsijauheesta sain Hannalta! Lakut on mun heikko kohta... ja mikapa parempi loyto kuin tama lakritsijauhe! Kannattaa laittaa varovasti, silla maku on aika vahva! 1tl on mielestani sopiva maara! Ei maistu kuitenkaan liikaa! 

Proteiinipatukat valmistuvat kaden kaanteessa monitoimikoneessa! Kaikki aineet vain sekaisin! Lisaa vetta vahitellen, jotta taikina notkistuu! Laita massa vuokiin ja levita sulatettu suklaa paalle. Ja sitten vain jaakaappiin jaahtymaan! Nami nami! 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä niin herkulta!! :)

    VastaaPoista
  2. Joo! Sita ne tosiaan on! :) nami nami

    VastaaPoista
  3. Heidi, yritin kerran tehdä edellisellä reseptilläsi, mutta ilman suklaata ja patukat eivät jähmettyneet. Onkohan suklaalla vaikutusta siihen?
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Hei! Kannattaa laittaa vahaksi aikaa pakkaseen jos ei jahmety

    VastaaPoista