keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Raikas Verigreippi!

Appelsiinia mulla on mennyt koko talven ajan lahes paivittain, mutta verigreippi onkin sitten vahemman kaytetty tuttavuus! 

Greippi sisaltaa paljon C-vitamiinia (parantaa vastustuskykya) ja flavonoideja (toimivat antioksidantteina ja tehostavat C-vitamiinin vaikutusta)! Greippien sisaltamaa foolihappoa pidetaan erityisen tarkeana raskaana oleville naisille. Foolihappo on keskeinen tekija puna-ja valkosolujen muodostumisessa seka kudosten uudistumisessa.

Greippi sopii hyvin syotavaksi sellaisenaan, mehuna tai vaikkapa jugurttiin sekoitettuna tai salaatteissa! Mulle greippi maistui tanaan rahkan kanssa :)




2 kommenttia:

  1. Greippi on ihanan raikasta! Jos aamulla on enempi aikaa ja jääkaapista löytyy esim appelsiini + greippi, niin niistä saa hyvän tuorepuristetun mehun aikaan :)

    VastaaPoista
  2. Niin on! Ja kivan kirpeaa! :) Mehuna kans hyvaa ja appelsiinin kanssa hyva combo!

    VastaaPoista