perjantai 8. maaliskuuta 2013

Paivan salitreeni ja Sushi-lounas!

Warming up with the balls! 
Tanaan omana treenina oli vuorossa kunnon kokovartalotreenit salilla! Omissa salitreeneissa pidan tosi lyhyet palautukset, jotta syke pysyy koko ajan pikkuisen ylhaalla. Yleensa teen pari/kolme liiketta putkeen ja sitten pieni palautus. Omasta treenista saa siis super helpon tai super rankan... lyhyessakin ajassa saa tehtya kunnon treenin, jos on tehokas! Ma mieluummin keskityn salilla itse treeniin kuin lehden lukemiseen. Aika on muutenkin valilla kortilla, niin on parempi tehda kerralla tehokas treeni, ja lukea ne lehdet sitten illalla kotona... jos jaksaa ;)

Mulla tulee tehtya huomattavasti enemman aerobista, juoksua tai hiihtoa, kuin varsinaista salitreenia. Kotona tietenkin kuulailen, samalla kun suunnittelen asiakkaitten kuulatreeneja, mutta valilla on kiva kayda tekemassa salilla oikein kunnon treenit! 

Mulla ei ole salijasenyytta minnekkaan, ja sen takia tykkaan treenailla Kisahallilla! Kertamaksukin on vain 3 euroa! Laitteet ovat aika vanhoja, mutta jos tietaa mita tekee, niin Kisahalli on oikein oiva treenipaikka! (iltaisin paikka on kylla tosi taynna, ja laitteisiin tunkoa... kannattaa siis menna aamulla, jos vain on mahdollisuus!)

Kovan treenin jalkeen oli tietenkin kova nalka :) Pitkasta aikaa kaytiin lounas-susheilla. Ma en varsinaisesti kauheasti tykkaa sushista, mutta tanaan oli kylla niin hyvia kevyesti grillattuja lohi nigireita ja californiarullia! Nam nam! Kivaa muutenkin kun on perjantai! Kiireinen viikko takana! 

Ja hei!! Messukeskuksessa on viikonlopun ajan GoExpo! Toivottavasti ehtisi jossain valissa kaymaan, sielta voi saada uusia kivoja juttuja/vinkkeja! :) Kivaa viikonloppua! 


Sushi-lunch!
Today I did my own exercise in the gym. I do so much more aerobic-exercises, like running and skiing. Of course at home I exercise with the kettbells while I am planning meetings for the clients, but that's different. So approx twice a week I try to go in the gym (if I have time!) and do my own exercise.

I don't have any gym memberships, so it's easy to go to Kisahalli. It's a bit old fashioned, but if you know what to do, its great. And it costs only 3 euros!!

After hard training, I was getting super hungry! I haven't have a sushi for a while, so it was nice. I am not a big fan of sushi any more, but I have to say that these slightly grilled salmon nigiri's and california rolls were really good! And I am so glad that its friday! I am so ready for the weekend! 

2 kommenttia:

  1. Sushi on herkkua!!! :P Missä kävit sushilounaalla? :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Hanna!

    Munkkiniemessa, mutta en kylla yhtaan muista paikan nimea... Oli kylla tosi hyvat sushit! Varsinkin taa grillattu lohi nigiri! Nam :)

    VastaaPoista