sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ihon hyvinvointi!

Jo jonkun aikaa sitten sain lukijalta toiveen kirjoittaa mun ihonhoidosta, ja siita mita tuotteita kaytan. 

Pitkaan kaytin liian kalliita "merkkivoiteita", joihin upposi ihan liikaa rahaa, ja silti ihon kanssa oli ongelmia... Mitaan suurempia ongelmia mulla ei nuorempana ihon kanssa ole ollut, mutta kolmenkympin rajapyykilla aikuisian akne iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se oli ihan katastrofi, koska olin tottunut kaymaan lenkilla/kaupassa aika naturellina! Kokeilin vaikka minkalaisia rasvoja ja hoitoja, mutta vasta kovempi 3 kuukauden laakekuuri auttoi ongelmaan. (se ei kuitenkaan ollut Rocatan kuuri, mutta jotain tehokasta kuitenkin!) Finnit silla lahti ja sen jalkeen on ollut vain jotain satunnaisia nappyloita. 

Viimeisen vuoden sisalla olen siirtynyt luonnollissiin ja kylla!! myos paljon halvempiin ihonhoitotuotteisiin, ja iho on voinut todella hyvin. Vaikutusta voi tosin olla sillakin, etta ruokavalioni on nyt myos puhtaampi.

Viime vuoden kaytin Liz Earlen ihonhoitotuotteita, joita ostin Englannista. Aivan ihana taysin luonnonmukainen sarja. Nyt nama kuitenkin paasivat loppumaan, enka ole saanut viela aikaiseksi tilattua uutta settia! (nettitilaus sujuu oikein hyvin!). Niita odotellessa ostin vanhaa tuttua Laveraa, joita kaytin akne vaiheen jalkeen. Nyt mulla on kaytossa tasapainoittava calendula/inkivaari kasvovoidetta, joka tasapainoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti! Tama sopii oikein hyvin pintakuivalle ja sekaiholle. 

Ihonpuhdistukseen ostin kehakukan kuorintapesun, joka puhdistaa tehokkaasti aina syvalle ihohuokosiin asti, ja jattaa ihon ihanan pehmeaksi. Naita kahta olen kayttanyt aikaisemmin hyvin tuloksin, ja siksi oli helppo valita nama valiaikaisiksi tuotteiksi. 

Vartalovoiteeksi ostin testiin vanilja-kookosvoidetta. Mun iho on talvisin ruti kuiva, toivottavasti tasta on apua! Hajuvetena mulla on edelleen Diorin J'adore Dior ... se on mun kestosuosikki!








2 kommenttia:

  1. Kiitoksia tästä, täytyy heti tutustua merkkiin. Mun ongelmana varsinkin talvisin on tosi kuiva iho.

    VastaaPoista
  2. :) Lavera on tosi kiva merkki ja hinta/laatusuhde kohdillaan! Mullakin talvella iho kuivuu, ja juuri tama kehakukka/inkivaarivoide sopii hyvin ainakin mun iholle!

    VastaaPoista