torstai 7. maaliskuuta 2013

Bikinikuntoon ilman pikadieetteja!

Kevat ja kesa ovat uhkaavasti lahestymassa, ja monen unelma timmista bikinikropasta siintaa unelmissa! Naisten lehdet alkavat pursuilla mita erilaisempia super-dieetteja, jotka lupaavat karistaa kilot jopa muutamassa viikossa! Tai jopa muutamassa paivassa! Kukapa ei haluaisi unelmakroppaa muutamassa paivassa, mutta onko oikotieta onneen?

Ovatko haaveesi aiempina vuosina kaatuneet juuri naihin kahden viikon nalkakuureihin ja himotreenaamiseen, jonka jalkeen kilot salakavalasti kipuavat takaisin... ja joskus jopa tuplana? 

Ihminen tarvitsee energiaa liikkumiseen, ja jo elintoimintojen yllapitamiseen. Toinen juttu sitten onkin miten sen energian hankkii ja mista lahteista! Ei ole aivan sama saatko energian suklaapatukasta vai pahkinoista, vaikka akkiseltaan kalorimaarat vaikuttaisivatkin suht samalta! Siksi en asiakkaiden kanssa keskitykkaan kalorien kyttaamiseen, vaan kokonaisuuteen, ja siihen mista lahteista energia saadaan! Totta kuitenkin on, etta jotta paino putoaa on kulutettava enemman kuin mita syo! Olet siis sita mita syot!




Laihduttamisen ja painonhallinnan ei kuitenkaan tarvitse olla kidutusta, ja paivasta toiseen rahkan ja mauttoman kanan rintafileen syomista! Tekemalla oikeita/terveellisempia  valintoja saa syoda yllattavan paljon! Ja kun 80-90% ruokavaliosta on kunnossa, niin pienet herkku hetketkin ovat sallittuja. Pikku hiljaa makuaisti muuttuu eika herkkuja enaa edes tee mieli... tai herkkujen kohteet muuttuvat -> raakasuklaa riittaa taltuttamaan makeanhimon! Ja jopa itse tehdyt proteiinipatukat maistuvat taivaallisilta :D


Kaunis kattaus on puoli ruokaa...

Ruokavalio on siis ensisijaisessa asemassa painonpudotuksessa, mutta liikuntaakaan ei sovi unohtaa! Liikunta antaa energiaa, nostaa vireystasoa, kohottaa kuntoa ja kiinteyttaa! Mita paremmassa kunnossa on, sita enemman on energiaa paivan askareihin! Tyonantajienkin olisi hyva kiinnittaa huomiota tyontekijoiden hyvinvointiin, nain esimerkiksi saastytaan monilta sairaslomilta.



Viela on siis aikaa kesaan... eika vain kesaan, vaan uuteen elamantapaan! Haluatko tuloksia, jotka ovat pysyvia eika vain taman kesan juttu? Kehosi on kuitenkin ainoa paikka, jossa tulet elamaan loppu elamasi! Tapaan SINUT mielellani ilmaisen konsultaation merkeissa! :) Ota yhteytta:  heiditainio@aol.com 


Spring and summer are on their way, and many of us are dreaming of the super trim bikini body! Magazines will be soon full of about  fast diets; how to lose the excess weight just in few weeks or even days! Who wouldn't be happy to get the results just in few days, but is there short cuts?

How many years you've been already dreamt of this, but every time it ends after couple of weeks of starvation and exercising like a mad! Too big steps at once... Then the weight starts to climb back on.... and sometimes even doubled! 

We need energy for moving and just for living, but it's not same how you take your energy! Its not same if you get your energy from sugary chocolate bar without any nutrients or nuts which has high energy content, but are full of good fats and other nutrients too... its almost the same calorie content, but well thats all they have in common! That's why, instead of calorie counting, I help my clients to see the wholeness and making the better/healthier daily choises. When you make better choises you can actually eat quite a lot! You are what you eat!

 If you are 80-90% healthy, you can have some small treats too. Losing weight and maintaining it, doesn't have to be only kvark and skinless chicken filet! Everyone will get sooner or later bored eating same foods all the time! Little by little your taste buds starts to change, and you don't need those sugary treats any more! Raw or dark chocolate will be enough to satisfy your sweet cravings!

Even if nutrition is in major role in losing weight, its important to do some exercise too! It will boost your energy levels, makes you fitter and toner! You have more energy to your daily activities! 

So there's still time till summer... and not just for the summer: for a new lifestyle till the end of you life!Do you want results which lasts rest of your life? This is the only body, where you need to be! I will be happy to meet YOU in a free consultation! Email me heiditainio@aol.com and I will be happy to guide you to reach your goals!



5 kommenttia:

  1. Se on juuri noin, että painonhallinnan ei tarvitse olla kidutusta ja tylsää, vaan moni varmasti yllättyy miten hyvä ruoka voikin olla, kun syö oikein ja terveellisesti. Ja totta on sekin, ettei sitä mässyä tee mieli kun syö terveellisesti. Mulla ei ainakaan uppoa pitsat ym.mätöt yhtään. Enkä kyllä ole suklaan ystävä, onneksi :)
    Kivaa päivää sulle Heidi ja ihanan arvokasta työtä teet kun autat ihimisiä löytämään ihanan, terveellisen elämän ilman kurjia dieettejä. Bikinikunnossa todellakin voi olla ilman kurjaa kyttäilyä :) Ja totta on sekin, että olemme juuri sitä mitä syömme! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan totta Hansu!

    Kiitos ihanasta kommentista :) Tasta on kiva aloittaa paiva! Sulle kanssa oikein ihanaa torstaita :)

    Heidi

    VastaaPoista
  3. Amen! :) Pikadieetit on hetken huumaa (tai kurjuutta :P), kyllä se ruokatottumusten kokonaisvaltainen muutos on avain onneen.

    Me ollaan oltu terveenä koko perhe vaikka ympärillä on riehunut niin influenssaa kuin vatsatautiakin. Jopa lapset ovat huomanneet sen.

    Kiitos vielä tätäkin kautta avusta, suosittelen lämpimästi Heidin ammattitaitoa. Ravinto-ohjaus on pitkäaikainen satsaus omaan ja perheen hyvinvointiin :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sanna! :) Tulee itsellekin niin hyva mieli, kun asiakas on tyytyvainen :)

    Ja aivan totta! Autoa ja kotia huolletaan, niin miksi ei siis omaa kehoa? Auton voi aina vaihtaa, mutta tassa vartalossa joudumme elamaan halusimme tai emme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ' Autoa ja kotia huolletaan, niin miksi ei siis omaa kehoa? Auton voi aina vaihtaa, mutta tassa vartalossa joudumme elamaan halusimme tai emme! '
      Upeesti sanottu asia, jota ei aina tule miettineeksikään.

      Poista