maanantai 4. maaliskuuta 2013

Aamupalojen ykkonen!

No niin, reilu viikko on nyt mennyt erilaisia aamupaloja testaillessa... Oli kiva testailla erilaisia juttuja, koska yleensa olen aika kaavoihin kangistunut, ja syon aamusta toiseen samoja juttuja... kyllastymiseen asti! Nain kavi juuri mun puuron syonnin kanssa... Nytkin ensimmaisena aamuna puuro maistui ihan hyvalta, mutta heti toisena aamuna alkoi tokkia. Monta vuotta soin puuroa paivittain, ja nyt onkin sitten kiintio taynna...

Tassa viela kuvia mun viime viikon aamupaloista... aika hyvilta nayttaa kaikki! Mika olisi sinun suosikki? Ja mita syot aamuisin? :) Ja mika oli mun lemppari?


1. Oatmeal with banana and cashews


2. Kvark with lingonberries, tyrni? and some trail mix


3. Pumpkin seed bread with avocado, cucumber, salad and tomatoes


4. Strawberry smoothie and rye bread with avocado and cucumbers


5. Kvark with Pomegranate & trail mix + rye bread with avocado, salad
and cucumbers

Mun suosikkeja olivat 4.nen ja 5.nen, vaikka 2.sta tuleekin ehka useimmiten syotya! Munakkaat mulla jai muuten taysin testattua... en ole munakkaiden suuri ystava, ainakaan aamuisin! 


I've been doing the breakfast testing now over a week! It was so nice to try different things, cause usually I stick with my favorite ones... and then get bored! That's what happened with my oatmeal breakfasts, I had them many years a row and then got completely bored... Even now, the first morning was pretty good, but next morning I didn't really enjoy it...

These were the breakfasts I tried! Which one is your favorite one? Or what do you eat in the morning? 

My favorite ones were number 4 and 5, but mostly during the week I eat just some kvark with berries and trail mix! I forgot to try omelets, but to be honest, I am not a big fan of eggs in the morning! 

5 kommenttia:

  1. Mulle kävis ehdottomasti nuo kaikki mut jos valita pitää niin sitten nro 5 :) Tuota granaattiomenaa pitää kyllä testata.

    VastaaPoista
  2. Aah, mä olen niin puuroihminen, mutta myös avocado on ihanaa. Päädyn silti puuroon. Itse söin eilen iltapalaksi kaurapuuroa, itse pakastamia mansikoita ja hunajaa...

    VastaaPoista
  3. Nam! Kaikki nayttaa ja kuullostaa ihanilta. Oma ykkonen on edelleen kaurapuuro. Tykkaan loysasta sellaisesta, keitan veteen, mutta ihan lopuksi lisaan orgaanista rasvallista maitoa ja suolaa. Syon puuron aina banaanin kanssa. Aikoinaan laitoin viela voisilman, mutta se on nyt jaanyt...Niin tai en tieda voiko tata kutsua aamupalaksi, silla syon puuron yleensa keskipaivan aikaan ;-)
    Mukavaa viikonjatkoa,
    Sari

    VastaaPoista
  4. Kaikki tykkaa puurosta! Ehka ma viela pikku hiljaa saan itseni innostumaan... silloin talloin syotyna ihan maistuu... Muutenkin olis hyva vaihdella ja pitaa aamupalat monipuolisina!

    Kiitos kun kavitte jakamassa omia lemppareita :)

    VastaaPoista
  5. Mun lemppari tän vuoden puolella on ollu kaurapuuro raejuustolla. Siihen vielä se puolikas bansku ja kardemummaa, ni namskis! Illalla lempparia on maitorahka, vaniljajogurtti ja oma mysli. Mutta näitähän vois tietty syödä aamuin, illoin tai välipalaksi. Yks kaavoihin kangistunu täälläki :D

    VastaaPoista