torstai 21. helmikuuta 2013

Valilla nainkin...

Valilla on niitakin paivia, etta ruuanlaittoon ei vaan yksinkertaisesti jaa aikaa... tai nalka on jo niin kova, etta on turvauduttava kahviloiden antimiin. Eilen mulle kavi juuri niin! Aamun matkustamisen jalkeen oli jo pitkalti lounasaika, ja tiesin, ettei kotona ollut jaakaapissa odottamassa muuta kuin valo! 

Niinpa paatimme pysahtya lentokentan Picniciin "lounaalle"! Elamani ensimmainen kerta Picnicissa! Vaihtoehtoja oli yllattavan paljon, ja positiivisena yllatyksena olivat smoothiet. Myyjan mukaan smootheissa ei ole lisattya sokeria, mutta miinuksena se, etta smoothie oli tehty mehuun... kaupan mehuissa ON yllattavan paljon sokeria! Tarjolla oli myos salaatteja (ainakin mozzarella ja kanasalaattia) ja erilaisia taytettyja patonkeja ja sampyloita. 


Harvoin syotyna, nama ovat ihan ok vaihtoehtoja, mutta kannattaa valttaa ainakin majoneesipohjaisia leipia! Niissa saattaa olla huimat maarat rasvaa ja majoneeseihin lisataan usein myos sokeria! Juustoleivista voi jattaa osan juustosta syomatta (jos sampylan valissa on esim. 5 siivua juustoa niin voi jattaa puolet syomatta, ja makua on varmasti aivan riittavasti!). Salaatitkaan eivat ole valttamatta "kevyita" ... ainakaan Ceasar salaatti!!!

Mun tarjottimelle tarttui kasvis/juustosampyla ja tyrni/gojismoothie. Sampyla oli yllattavan hyva, ja valissa oli paljon salaattia, tomaattia ja kurkkua. Smoothiessakin maistui vahvasti tyrni eika ollut liian makea. 

Tuskin eksyn kovin usein Picniciin, mutta pikapaikkana silloin talloin syotyna ihan ok. Omat smoothiet ovat niin hyvia, ja tiedan tarkalleen mita niihin on laitettu :) Eilinen mustikka/banaanismoothie meni muuten mun top3:seen! Kannattaa testata! :)


Sometimes we all have those days, when we just don't have time to cook... or we are already so hungry that we need to stop and have a lunch out. That happened to me yesterday! We travelled all morning, and by the time we arrived in the airport it was already a lunch time! So we stopped and had a lunch in Picnic. My first time ever!

It was a good surprised, that they had some smoothies too. It wasn't all natural, cause it was made with juice, but the waitress said that there wasn't any added sugar. Its still good to remember that juices (from supermarket) has quite a lot sugar...

These are ok now and again, but if you eat this way a lot, its good to remember that bread with mayonese is not the healthiest option... Mayonese contains lots of fat, and sometimes they'r loaded with sugar too! And Ceasar salad is NOT on a weight watchers menu!

I had a veggie/cheese sandwich and a goji/tyrni? smoothie. The sandwich was pretty tasty with lots of veggies and the smoothie was good too...

2 kommenttia:

  1. Oho! Onpas picnicin tarjoilut muuttuneet kymmenessa vuodessa. Tyrni-gojismoothie????? Impressive!

    VastaaPoista
  2. Joo, oli ihan positiivinen yllatys! :)

    VastaaPoista