keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Paivan palaveri ja uudet kuulat! :)

Paiva alkoi kivasti "lenkkipalaverin" merkeissa Hannan kanssa! :) Kahvila-palaverin sijaan, laitoimme lenkkivaatteet paalle ja tossut jalkaan!  Ilmakin oli oikein aurinkoinen! Mikapa siis parempi ymparisto palaverille? Ja tulipahan paivan lenkkikin samalla tehtya :)

Olen huomannut yksinkin lenkkeillessani, etta parhaimmat ideat ovat lahteneet juuri lenkkipoluilta! Idea omasta blogistakin lahti juuri juoksulenkin aikana! Kannattaa siis firmojenkin miettia "ulkoilmapalavereja"! Ajatus luistaa oikein kivasti ja ideoita pursuilee sielta sun taalta... unohtamatta paivan D-vitamiineja!

Reilun parin tunnin "palaverin" aikana saimme lenkin lisaksi paljon juttuja aikaiseksi! Niista tulossa lisaa infoa kevaalla! ;)

Kahvakuulat saivat samalla myos uuden kodin, kun hain Hannalta muutaman kahvakuulan, seka asiakkaitten etta omaan kayttoon! Kahvakuulailu on ihan huippu treenimuoto myos niille, jotka eivat ehdi salille tai haluavat treenata kotona. Yhdella kuulalla saa kunnon kokovartalotreenin aikaiseksi! Huomenna asiakas saa heti upouuden kuulan testattavaksi! :)

Hannalta saa helposti tilattua kahvakuulia! Tama kuvassa oleva pinkki on mun mielesta niin sopo! Ihan karkki! Ja viela "lattiaystavallinenkin"! Kaykaa tsekkaamassa Hannan blogi Sportslady! Siella on kivoja vinkkeja treenailuun ja ruokavalioon! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti