lauantai 2. helmikuuta 2013

Parhaat lenkkimaisemat?

Oh yes!! Taalla taas, ison meren toisella puolella :) Aamu alkoi kevyella aamulenkilla, lahinna kuvaillen maisemia :D (harmi vaan, etta kannykalla rapsityt kuvat eivat ole niita kaikista parhaimpia...) Eilisen koneessa istumisen ja jonottelujen jalkeen, oli ihana paasta vahan juoksemaan. Tassa teille fiilistelykuvia mun lenkilta! Ei hassumpaa...


Aamupala vaihtoehdot olivatkin sitten vahan vahissa, mutta onneksi kaapista loytyi viela kaurahiutaleita, mantelimaitoa ja saksanpahkinoita puuron tekoon! Matkaevaista jai syomatta appelsiini ja banaani; banaania pilkoin puuron sekaan ja appelsiini meni sellaisenaan! Ja puuron paalle ripottelin viela vahan hampunsiemenia. Voila, taydellinen alku paivalle! 
Paiva menee pakkaillessa, mutta illalla kivaa urheiluun liittyvaa ohjelmaa! Siita lisaa huomenna! Enjoy your weekend! 

4 kommenttia:

 1. Iiiiiks, en kestä noita kuvia! Just kattelin viime kesän omia kuvia sieltä ja karmee matkakuume iski taas! Etkä kyllä yhtään helpota sitä, mikä ei kyl haittaa :)
  Veikkaan kyl et upeimpia maisemia saa ettii!! Toki luonnossa on eri asia sitten, mutta ohan toi NY jotain ihan uskomatonta!
  Fiilistele ja nauti sinä siellä, minä tyydyn upeisiin kuviin. Ihan kelpaa kännyllä otetut :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin, hulppeat lenkkimaisemat. Tavoitteena on, että tuonne matkustan viimeistään silloin kun siirryn seuraavalle vuosikymmenelle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos leidit! Kylla tata kieltamatta tulee ikava! Taytyy nyt nauttia kun viela voi! Ja ainahan tanne paasee takaisin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaima tunnustuksesta, lämmitti kovasti mieltä :)
  Ihania postauksia olet saanut aikaan, jälleen kerran!

  T:Heidi

  VastaaPoista