maanantai 4. helmikuuta 2013

Super Bowl Sunday!

Tanaan kaikkien kynnelle kykenevien kiireet pysahtyivat, ainakin hetkellisesti! Tanaan nimittain KAIKKI istahtivat kotisohvalle bileisiin, sporttipubiin tai onnekkaimmat jopa itse stadionille seuraamaan koko maan isointa urheilutapahtumaa, nimittain Super Bowlia! (Amerikkalainen jalkapallo siis kyseessa!) Super Bowl on jenkkien koko vuoden katsotuin tv-lahetys, mutta sita ei katsota ainoastaan jenkkifutiksen takia, vaan sen valiajoilla naytettavien  uusimpien tv-mainoksien! 30 sekunnin mainosajasta ollaan valmiita maksamaan miljoonia dollareita!

Itse en kauheasti kyseista lajia seuraa, mutta tata tapahtumaa ei voi olla huomaamatta! Kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttaan, kun porukka ostaa ruokaa ja olutta kuin maailmanloppua varten!( Super Bowl on muuten jenkkien toiseksi suurin syy olla seuraavana paivana "pekkasilla" tai "sairaana"! St Patric's day ykkosena ja yllatyksena Ystavanpaiva kolmantena!)  Tana vuonna paasin itsekin "juhlimaan" ensimmaista kertaa Super Bowlia hyvien ystaviemme luokse (ja kolmenkymmenen muun vieraan kanssa!). Tunnelma oli oikein katossa! Tana vuonna vastakkain pelasivat The San Francisco 49ers and Baltimore Ravens... sen verran kuitenkin tiedan... :)



Mutta mika sitten tekee juuri Amerikkalaisesta futiksesta niin suositun? 
Tahan sain paikallisilta vastauksen, etta sen viihteellisyys ja pelin lopputuloksen arvaamattomuus. Peli on taynna erilaisia saantoja, joita muunnellaan jatkuvasti esimerkiksi turvallisuuden ja viihteellisyyden takia! (Amerikkalainen jalkapallo on vaarallista, ja paavammat ovatkin hyvin yleisia, siksi kausikin kestaa vain syyskuusta helmikuun alkuun!) Pelissa on kuusi tuomaria ja kameroita ympari kenttaa, jotka auttavat televisiokatsojia paasemaan samaan tunnelmaan kuin jos olisi itse stadionilla! Taman rinnalla esimerkiksi jalkapallo 0-0 tuloksella voi vaikuttaa aika tylsalta... Money talks! Mutta ehdottomasti kaikki paikalla olleet liimautuivat sohvaan kiinni viimeistaan siina vaiheessa, kun Beyonce tuli puoliajalla pitamaan oman shownsa, ja taytyy kylla sanoa, etta olipa upea, seka Beyonce etta show!




Tama "kansan juhla" ei tarkoita vain ja ainoastaan jalkapallon seuraamista ja mainoksien katselua, vaan olennaisimpana asiana on tietenkin SYOMINEN... jenkeissa kun ollaan. Kaupat pursuilevat toinen toistaan suurempia "Family Size" pusseja, joilla oikeasti ruokkisi vaikka pienen kylan! Mutta... kun tanaan "on lupa syoda, niin jengi vetaa oikein olan takaa... olutta unohtamatta!" Tassa pienta esimakua...

Yep! Naita 6 foot long (olisko reilu metri?)
patonkeja kannettiin taloyhtioomme juuri kun olin lahdossa juhliin... 6foot Sub on kuulemma Super Bowlin ehdoton kuningas...
... sitten hodarit ja wingsit

Nakkirullia

Sushia ja kanaa parmesaanilla...

Pastaa monessa eri muodossa...
 Mutta terveellisiakin vaihtoehtoja oli tarjolla...


Lautaset ja servetit tietenkin teeman
mukaisesti!
Eika tassa viela kaikki! Jalkiruokapoydat notkuivat kaikenlaisia kakkuja ja kekseja... ja samaa teemaa jatkaen! Tietenkin! :)







Kaiken taman syomisen jalkeen, aloittaa jenkki laihiksen! Ainakin seuraavaan juhlaan asti... eli Ystavanpaivaan! :)

                                  On the go on nyt myos Facebookissa, kay tykkaamassa!

2 kommenttia:

  1. Hei ihan mahtavaa, että kerroit tästä meille lukijoille! Ei sitä täältä käsin edes tajua, kuinka isosta asiasta on kyse ;) Huhhuh!

    VastaaPoista
  2. Kiva, etta tykkasit! :)

    Taa oon taalla elamaa suurempi asia! KAIKKI katsovat Super Bowlia! Oli kiva paasta itsekin kokemaan tapahtuma viela ennen muuttoa!

    VastaaPoista