sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Raskas viikko takana!

Raskas viikko takana. Muutot on (onneksi) vihdoinkin hoidettu, ja nyt on aikaa keskittya paremmin uusiin juttuihin! Ravintovalmennukset ovat lahteneet hyvin kayntiin ja PT hommillekin on kysyntaa! Hyva hyva! :) Ravintovalmennuksissa hyvana puolena on se, etta se ei ole paikkaan sidottu, vaan asiakaskuntani on levittynyt ympari Suomea, ja jopa ulkomaille asti! Skype rules! :)

Huomenna on tiedossa asiakkaalle ruokavaliojuttuja, ja loppu paiva sujuu hiihtamisen merkeissa! Olen niin kiitollinen, etta saan tehda tyota, josta todella nautin :) Nyt on kuitenkin ihanaa rentoutua takkatulen aaressa iltapalaa syoden! 



What a hard week... so glad that all with the moving is done now, and I have more time to concentrate on my work! Health Coaching is going well with all my new clients, and PT  as well! Good! Good! People getting healthier :) With Health Coaching the best thing is, that its not attached to place! Most of my clients are all over Finland, but some abroad as well! Skype rules!

Tomorrow, I am planning meeting with a client and then rest of the day just skiing! I am so thankful that I can do the work I love :)... but right now, I am just enjoying the fireplace and some evening snack :) Have a wonderful week! 

2 kommenttia: