perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantai fiiliksissa!

Mun viikonloppu alkoi jo eilen illalla, kun sain viikon tyot pakettiin ja koulutentit tehtya! Nyt on viikonloppu taysin vapaa! :) Tiedossa luistelua ja hiihtoa lasten kanssa... 


Smoothia Coco Vin baarista, joka
muuten lopettaa pian! Harmi :(
Eilen kavin pitkasta aikaa Ruohonjuuressa hakemassa kaakaovoita ja mantelijauhoja. Tarkoituksena olisi leipoa jotain hyvaa viikonlopuksi... ehka raakakakkua tai "mokkapaloja". Samalla mukaan tarttui smoothie Coco Vin baarista.

Nyt tulossa on uusi satsi proteiinipatukoita, raakasuklaakuorrutuksella, totta kai! Talla kerralla laitoin massan muffinssivuokiin. Viimeksi oli vahan ongelmia suklaakuorrutuksen kanssa, kun ei millaan meinannut pysya siina patukan paalla.... Raakasuklaata jai onneksi yli ja loppu "taikinan" jaoin pikku muotteihin gojien ja cashew pahkinoiden paalle! Naita on kiva tarjoilla kahvin/teen tai vaikkapa raakakaakaon kanssa.

Joku kyseli, kauanko patukat sailyvat, ja mulla vasta toissapaivana meni viimeinen patukka edellisesta satsista... eli reilun kuukauden! Tai niin kauan kuin malttaa olla syomatta! :)


Kuorrutusta vaille valmiit proteiinipatukat!


Tassa viela reseptia...

                                                                Proteiinipatukat:
                                            - 1,5 dl Suklaanmakuista proteiinijauhetta
                                            - 1,5 dl Luomu Myslia (kaytin Myllarin Herkku myslia)
                                            - Gojeja 
                                            - 1 Taateli
                                            - reilu desi Maapahkinavoita
                                            - Mantelimaitoa (sen verran etta taikina loystyy)

Sekoita blenderissa kaikki ainekset tasaiseksi massaksi! Laita massa muffinssivuokiin ja kaada raakasuklaataikinaa paalle oman maun mukaan. Tein raakasuklaan Coco Vin valmispaketista, mutta helppo tehda myos itse! (Esim. 1rkl hunajaa, 1rkl kookosoljya, 1rkl kaakaovoita. Sulata vesihauteessa. Lisaa joukkoon 1/2dl raaka kaakaojauhetta. Voit lisata myos kanelia tai vaniljaa! ). Laita pakkaseen tai jaakaappiin jahmettymaan! :) 


Nama olivat tosi hyvia... jos herkkuhammasta kolottaa, niin
nama vievat pahimmatkin makeanhimot! Raadin mielesta
maistuvat Snickersille... tosin ilman sokeria, voita ja vehnajauhoja:)

My weekend started already last night! All work and school exams done. All weekend I will be free! Just ice skating and skiing with children :)

Yesterday I went to Ruohonjuuri, to get some almond flour and cacao butter. I am planning to bake something... raw cake or some "chocolate bites". 

Right now I am making more some protein bars, with raw chocolate cover... of course!

4 kommenttia:

  1. Ihanan näkösiä! Oliks sulla täällä blogissa noihin reseptiä?? :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Anni!

    Lisasin reseptin viela loppuun... Soin jo yhden, melkein kaksi ;) Tosi hyvia, kannattaa testata :)

    VastaaPoista
  3. Mä haluisin tehdä proteiinipatukoita.. mutta oon niin uuno, ettei mulla oo proteiinijauhetta koskaan ollutkaan kotona.. niitähän on kai vaikka mitä lajia. Mitä kannattaisi ostaa? ;)

    VastaaPoista
  4. Moikka!

    Ma en juuri muuta kayta kuin Sun Warriorin, mutta koska taalla super kallista niin siirryin Puhdistamon riisiproteiiniin! Tama mika mulla nyt on , on ostettu Ruohonjuuresta. Taisi olla 31.90e 750gr. Kannattaa tosiaan olla tarkkana mita lisaprotskuja kayttaa!!! Mut ma kylla suosittelen naita kahta! :)

    VastaaPoista