sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ny Flyers Awards Gala

Eilen juhlittiin NY Flyersin vuosijuhlaa Battery Gardensissa. (NY Flyers oli mun "juoksu-team" Nykissa). Paikan paalle oli kokoontunut  iso joukko juoksijoita, ja juoksun ystavia! Paikka missa juhla jarjestettiin oli aivan ihana! Koko ravintola oli taysin valkoinen, mutta varikkailla kukka-asetelmilla ja valoilla oli luotu lammin ja viihtyisa tunnelma! 

Oli kiva tavata juoksukavereita pitkasta aikaa, ja Catien kanssa suunniteltiinkin heti "juoksutreffeja" Central Parkiin viela ennen kuin matkustan takaisin Suomeen. :)




Ilta alkoi alkupaloilla ja tervetulomaljalla, ja siita jatkettiin illallisen, vuosikatsauksen ja Awardsien jakamisen merkeissa! Ihan taytena yllatyksena tuli, etta sain "Vuoden Tulokas" Awardsin! :D "The Rookie of the Year!"


With my good friend Grace!

Food was good... and a lot!
For runners? Pasta of course!
Me & My runner friend Catie!
She was my "pace buddy" in Central Park
last summer! We both got Awards! :)
The Rookie of the year!! :D

Yesterday I was celebrating NY Flyers 23rd annual Awards Gala in Battery Gardens. The place was filled with runners! The place was lovely. It was all white, but the colorful flowers and lights made it feel really warm and cosy.

I was so glad to see my "pace runner friend" Catie! We are planning to meet for a run in the Central Park, before I will go...  

8 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Ihan mieletön saavutus! Jos jossain päin maailmaa juostaan ja kilvoitellaan siitä kuka on juoksemisessa paras, niin se paikka on New York. Jos tossa kaupungissa on juoksemisessa vuoden tulokas, niin se tarkoittaa että silloin on koko Euroopan paras, kovin ja kaunein juoksija. Just niin kun sä! Nauti menestyksestä ja fiilistele!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Hahahaa... ei nyt sentaan... tassa just mietin, ett enko ma ole jo vahan liian vanha tulokkaaks! :D mut kiitos kauniista sanoista!

    VastaaPoista