lauantai 9. helmikuuta 2013

Myrskyn silmassa...

Myrsky on jalleen vallannut New Yorkin! Parin vuoden aikana on koettu jo hurrikaani ja tornado... ja nyt lumimyrsky, jonka odotetaan olevan New Yorkin historian top 5:ssa! Eli kaupunki on taydessa valmiudessa... Yli 3000 lentoa peruttu, 2100 kuorma-autoa suolaamassa teita ja ulkona kehoitetaan liikkumaan vain pakon edessa... Ruokakaupoissa mega jonot samoin kuin huoltoasemilla! 

Mulla aika kuluu hyvin opiskellen/toita tehden eika saliltakaan ollut kiire minnekaan! Valilla on kiva rauhoittua ja olla vaan, tekematta mitaan sen kummempaa! Toivon vaan etteivat sahkot lahde... muuten tulee kylma! Stay Positive, it could be worse!




Winter storm is taking over New York! In these two years, I've seen hurricane and tornado, and now winter storm! New York is ready... 3000 flights cancelled, 2100 trucks ready to salt the roads and people recommended to stay indoors! Food stores are packed and so are gas stations...

I've been using my time for studying and working... and wasn't in a hurry to come home from the gym! Sometimes its good to just relax and do nothing! I just hope that we are not loosing the power, other wise it will get cold! Stay positive, it could be worse!

4 kommenttia:

  1. Tulit mieleen, kun kuulin myräkästä siellä suunnalla. Toivottavasti ei aiheuta kauheesti tuhoa.

    Edelliseen postaukseen: ihana ravintola, mä niin viihtyisin! Sekä ruoan että sisustuksen puolesta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna!

    Ei tainnu olla niin paha kuin mita peloteltiin! Lunta on satanut reilut 10cm mutta muuten kai ok.... taalla ei olla totuttu lumeen!

    Joo ABC kitchen on tosi ihana!! Seka ruoka etta deco! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asenne! Tosin sä oot varmasti tottuneempi lumeen kuin ne muut siellä :) Toivottavasti sähköt pysyivät päällä koko ajan!

    VastaaPoista
  4. Ei taa nyt ihan hirmumyrsky ollut, mutta kyllahan sita lunta aika lailla tuli! Taidan postata viela kuvan! Sahkot onneks toimii ja tiet on jo aika hyvin aurattu! :)

    VastaaPoista