torstai 28. helmikuuta 2013

Kaurapuuroa ja Kahvakuulaa!

Aamupalatestaukset ovat yha kaynnissa, ja voittaja on pikku hiljaa selkeytymassa! Siita enemman loppu viikosta, muutama juttu viela testaamatta :)

Eilen ja tanaan on testissa ollut melkein perus kaurapuuro. Keitin puuron hiljalleen mantelimaito/vesicombossa, sekaan pilkoin pienen taatelin antamaan hieman makeutta. Valmiin puuron sekaan ripottelin hieman Himalayan suolaa. 

Puuron paalle pilkoin viela 1/3 banaania, muutaman saksanpahkinan ja kanelia.

Kaurapuuro on tunnettu sen terveysvaikutuksista. Kaura sisaltaa runsaasti kuituja ja hyvalaatuista rasvaa. Kaurapuurolla on myos kolesterolia alentava vaikutus! :)






Tasta paiva jatkuu PT ohjauksien parissa, naita mun uusia kahvakuulia apuna kayttaen! 


Breakfast "testing" still going on! I have a clue about a winner, but before I tell the results, I want to try few more things :).

Yesterday and today, I made some oatmeal/porridge with some almond milk/water combo! I add 1 date to give some sweetness to it... and a pinch of Himalayan salt.

Over the porridge I sliced 1/3 banana, few walnuts and some cinnamon. Oats are known from its health benefits. It's packed with fibre and good fats! Its also known from lowering cholesterol. :)



3 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu puuroa raejuustolla, banaanilla ja kardemummalla. Vielä jos haluu vähä jotain lisää ni mansikatki sopii mainiosti. Namnam!! :)

    VastaaPoista
  2. Raejuustolla ja banaanilla oon, mut kardemummalla taytyykin testata! :) Marjoja oon testaillu, mut en tykkaa siita kuinka esim mansikat "vetistyy" puurossa... Mulla on jotenkin puuron kanssa sellanen vaihe menossa, etten oikein tieda maistuuko vai ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten täytyy pitää taukoa puurosta ja kyllä se jossain vaiheessa rupee taas maistumaan! :) Jooo sama mulla noiden mansikoiden kanssa.. välillä laitan jotain marjaa pakkasesta, jos ei oo muuta, mutta on ne vähän ällöjä ku sulaa ja vetisty.

      Poista