maanantai 12. elokuuta 2013

Vinyasa Yoga by the Sea & Viikon Vinkki


Viikon vinkki: Juo enemmän vettä! Aloita aamu isolla lasillisella vettä, johon voit puristaa hieman sitruunaa. Vesikannuun on myös kiva laittaa esim. minttua, appelsiinia tai limeä, jos haluat makua veteen.


Päivän mittaan kannattaa kantaa vesipulloa kassissa mukana, varsinkin kesällä. Yleisten suositusten mukaan vettä tulisi juoda päivittäin noin 1- 1 1/2 l, mutta urheilevalle tämä tuskin riittää! Kovan salitreenin aikana menee jo noin 1/2 litraa vettä ja heti treenin perään ainakin saman verran. Juostessa harvoin juon vettä, mutta lenkin jälkeen juon sitäkin enemmän. Päänsärky on ikävä oire liian vähäisestä juomisesta. Myös nälkä sekoitetaan usein janoon. Ennen ruokailua olisikin hyvä juoda lasi vettä, mutta ruokailun aikana ei tarvitse juoda ollenkaan. Ja vesi on edelleen paras janojuoma! 

Lisää viikkoon myös venyttelyä tai joogaa! Tässä helppo Vinyasa-sarja, joka on helppo toteuttaa, vaikka olohuoneen lattialla :) Kivaa alkavaa viikkoa! 

4 kommenttia:

 1. Aiheellinen muistutus :) Omassa olossa kyllä huomaa äkkiä, jos veden juonti on unohtunut. Myös nyt kuumilla ilmoilla veden juonti kummasti helpottaa kuumottavaa olotilaa :)

  Iloista viikkoa Heidi!

  VastaaPoista
 2. Moikka :)

  Joo, sita helposti unohtaa kiireessa juomisen. Siksi kannan aina vesipulloa mukana! Iloista viikkoa myos sinulle ja kiva kun kavit kommentoimassa :)

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Juon paljon päivässä ja harmittaa yöllä herätä pissahätään. Moneenkohan mennessä sitä kannattais olla jo juonu ettei tarvis yöllä hipsiä vessaan. Tosin illalla jos treenaa niin pakkohan siinä on tankkailla jälkeenpäin.

  Muutin parin vuoden tauon jälkeen taas piharakennukseen jossa ei ole vessaa, joten aina täytyy kymmenisen metriä liikkua ulkona ja yöllä (ja varisnki talvella) se ei oo niin mukavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anni,

   Se on kylla totta, etta vessassa tulee juostua. Itse juon kylla aina kun on jano, illallakin. Yot nukun niin sikeasti etten heraa kertaakaan :)

   Kannattaa kayda vessassa juuri ennen nukkumaanmenoa, jos se auttaisi...

   Heidi

   Poista