perjantai 23. elokuuta 2013

Tukholma lähestyy...


Eilen sitten tuli postissa lähtölupa Tukholman 1/2 maratonille. Joo-o, innoissani jo pääsiäisenä ilmoittauduin tapahtumaan, mutta tällä hetkellä mennään vähän erilaisissa fiiliksissä... 
Aikaisemmin olisin ollut aivan innoissani, mutta tällä hetkellä fiilikset 1/2 maratonille eivät ole kovinkaan korkealla. Jalan takia koko kesä on mennyt vähemmän juostessa, ja kilometrejä on maximissaankin kertynyt vain noin 20km/viikko. Eikä sekään vielä haitannut, mutta viikko sohvalla kipeänä maatessa, eikä juokseminen ole ihan ensimmäisenä ollut mielessä. Not good. Ei auta muu kuin levätä ja juosta Tukholmassa sitten harjoitusmielessä Nyciä varten. Täytyy vain muistaa ettei lähde liian kovaa, sillä olen kuitenkin toisessa lähtöryhmässä, jossa tavoitellaan (tai muut tavoittelevat) alle 1.40 aikaa. Garminin avulla on onneksi helppo seurata vauhtia ja keskittyä vain omaan juoksuun. 

Aina täytyy kuitenkin yrittää löytää joka asiasta jotakin positiivistakin- ja nyt on jalka ainakin saanut rauhassa levätä! Toivottavasti ensi viikolla pystyisin aloittamaan jo omatkin treenit, sillä loppu viikosta on tiedossa jotain kivaa :)

P.S Muistakaa, että sairaana ei kannata missään nimessä treenata, ja sairauden jälkeenkin on hyvä aloittaa rauhallisesti! Liian aikaisin aloitettu treenaaminen voi johtaa ikäviin jälkisairauksiin eikä treenaamisesta muutenkaan ole hyötyä.
  
10 kommenttia:

 1. Kyllä se innostus ja mahanpojassa tuntuva jännitys palaa viimeistään kun saa numeron rintaan :) Minäkin pääsin tällä viikolla ensimmäisen kerran lenkille ja jalka kesti hienosti. Kyllä tää tästä taas! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kylla totta, harmi vaan, etta harjoitukset eivat ole ihan menneet putkeen. No ei se mitaan, kyllahan naita juoksuja uusia tulee.

   Kiitos Hanna, ja tsemppia sullekin :)

   Heidi

   Poista
 2. Voi harmi :( Mutta onneksi on tulossa vielä NYC.

  Mä käväisin eilen pitkästä aikaa varovasti lenkillä mutta en uskaltanut juosta koko matkaa polven takia. Mutta kai sekin pikkuhiljaa siitä asettuu. Hassua, että jumpassa se ei vaivaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta ei se mitaan. Tosi harvoin olen kipeana (nyt taytyy koputtaa puuta ;) ) Kyllahan naita juoksuja uusia tulee.

   Kannattaa ottaa varovasti. Oletko muuten testannut sita aloe veraa?

   Heidi

   Poista
 3. Joo olen, aamuisin otan tyhjään vatsaan lasillisen. Vaikka parhaimman hyödyn saisi ottamalla 3 kertaa päivässä, se vain välillä jää.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parempi sekin kuin ei mitaan :) Tsemppia :)

   Kiitos samoin :)

   Heidi

   Poista
 4. Hih, vähän samat fiilikset ton Tukholman suhteen, tosin en oo ihan (läheskään) tokassa lähtöryhmässä ;) Mulla kilometrejä onkin kertynyt se 20km koko kesänä :D :D Piti alun perin mennä rikkomaan oma vanha enkka, mutta jospa nyt vaatimattomasti pääsis ees sinne maaliin saakka...tällä kunnolla ei paljon mitään enkkoja rikota :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh! No fiilistellen sitten vaan, ja nauttien kauniista Tukholmasta :) Seuraavan kerran sitten. Joo, enkkoja ei todellakaan rikota :D

   Heidi

   Poista
 5. Pliis, ota sanavarmennus pois päältä! Kommentoisin useimminkin mutta sen kanssa saa aina tapella pari kertaa ennenkun menee läpi oikein. Turhauttavaa. Muuten täydellinen blogi :)

  VastaaPoista