Ennen paivan treeni-postausta ja Italiaa odotellessa, jaan viela parin viikon takaisen pizzareseptin.
Sohva ja leffa veivät siis muutama viikko sitten voiton, mutta jotain sentään sain aikaiseksi :) Mikäpä sen parempi rennon koti-illan ruoka kuin home made pizza? Gluteenittomat jauhot sopivat hyvin pohjaan. Samalla kaavalla mentiin myos tanaan!
Pohja:
2dl vettä
Loraus oliiviöljyä
Pussi kuivahiivaa
Spelttijauhoja/Gluteenittomia jauhoja
Suolaa
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja lisää öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita puukauhalla nesteeseen. Vaivaa taikina käsin. Anna turvota liinan alla.
Kaulimen puutteessa, taikinan voi kaulia vaikkapa champagne pullolla :)
Pizzan täytimme tomaattikastikkeella, valkosipulilla, tuoreella tomaatilla, buffalo mozzarellalla, parmesaanilla ja parmankinkulla. Paista pizzaa 200c uunissa noin 15-20 min. Valmiin pizzan päälle vielä tuoretta basilikaa. Valkosipuli tuoksui vahvasti ja toi pizzaan aivan ihanan maun- jos siis tykkaa valkosipulista. Nam
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti