torstai 8. elokuuta 2013

Aamulenkki sateen jälkeen


Aivan ihana auringonnousu! Eikö olekin kaunista? Kuka olisi eilisen ukonilman ja kaatosateen jälkeen uskonut, että aamu olisi näin kaunis? 
Aamuihmisenä olen tottunut lenkkeilemään jo kukonlaulun aikaan, mutta tänään oli kiva, kun sain Hannan lenkkikaveriksi. Kävely on yksin jotenkin tylsää, mutta ystävän kanssa aika kuluu ihan huomaamatta. Saa päivitettyä samalla kuulumiset :) 

Hanna :)

Kotimatkalla sitten satoikin jo vettä... Ja taas paistaa- saa nähdä millainen päivä on tulossa. Hyvä päivä salitreenille :) 

Lenkin jälkeen maistui hyvin appelsiini/porkkana/inkiväärimehu. Mehut vaihtelevat fiiliksen mukaan. Useimmiten tekee mieli jotain vihreää, mutta sateen ja harmaan päivän piristykseksi teki mieli jotain värikästä :)Ja kiitokset vielä ihanille ladyille, jotka osallistuitte eiliselle kuulatunnille! Hienosti veditte ne sumokyykytkin :) Ensi viikolla taas nähdään! 
2 kommenttia:

 1. Ai miten upee aamu sulla on ollut! Todella kaunista. Kyllä noissa maisemissa lenkki varmasti kulkee! :)
  Kivaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana aamu, joka muuttui vesisateeksi kotiin ajaessa, mutta onneksi pienen kuuron jalkeen aurinko paistoi koko loppu paivan oikein lampimasti :)

  Kiitos samoin Hansu :)

  Heidi

  VastaaPoista