perjantai 30. elokuuta 2013

Buon Giorno Milano!



Hyvin nukutun yön jälkeen oli kiva lähteä tutkimaan kaupunkia aamulenkin merkeissä. 

Ensimmäiseksi suuntasin läheiseen puistoon Parco Indro Montanelliin. Kiva pieni puisto, joka oli muidenkin lenkkeilijöiden suosima. Puistosta jatkoin matkaa pitkin Milanon katuja, ja voi kuinka kauniita rakennuksia! Aivan upeita!






Aamupalalle päädyin ihan sattumalta aivan ihanaan Bianco Latteen (Via Turati 30). Kaunis ravintola, josta saa mukaan nopean aamukahvin, tai jossa voi nauttia kunnon aamupalan tai lounaan salin puolella. Aamupalalla oli paikallisia, jotka olivat ihan selvästi vakkariasiakkaita. 

Eilisen lobsteripastan jälkeen oli kiva nauttia kevyt aamupala; hedelmäsalaattia, luonnonjugurttia, vastapuristettu appelsiini/greippimehu ja soijacappuccino. Jos tulisin vielä lounaalle niin ottaisin tietenkin insalata Heidin ;) 







I Love You




Kuten olen jo aiemminkin todennut, niin matkustaessa kannattaa tehdä pieniä aamulenkkejä. Aina löytää jotain kivoja paikkoja, joita ei muuten ehkä löytäisi. Tähänkin törmäsin ihan sattumalta. Kannattaa myös välttää turistirysiä ja seurata mihin paikalliset menevät. Seuraavaksi suuntasin Parco Sempioneen, mutta siitä lisää myöhemmin :)

Milano alkaa olla nähty, ja matka jatkuu. Stay tuned :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti