sunnuntai 18. elokuuta 2013

Raakaruoka Pop Up


Ihan sattumalta bongasin aamulla Facebookista ilmoituksen " Raaka Baari 9 goes Asian Gourmet", joka oli siis auki vain tänään kello 11-15. Onneksi olo oli jo sen verran hyvä, että lähdettiin heti 11 jälkeen tyttären kanssa brunssille. Tarjolla oli kevätkääryleitä, mykkyjä, pad thaita, juustokakkua ja mustikkapiirakkaa. Mmmmm... Kaikki näytti niin hyvältä! Ja koska emme osanneet päättää mitä syödä, niin tilasimme vähän kaikkea :) Oma suosikkini oli mykyt ja tyttären kevätrullat, jota haettiin vielä toinen annos. Pad Thai säästettiin illaksi. 




Mykyt, mun ehdoton suosikki! 

Kevatrullia


Päivän chef, Boris Lauser, on yksi tämän hetken tunnetuimpia raakaruokakokkeja Euroopassa, joka on ammentanut oppejaan mm. Pure Food & Wine ravintolassa Nycissa! Mun suosikki ravintolassa! 


The chef in action


Testattiin vahan kaikkea yhdessa tyttaren kanssa.
Mun suosikki oli mykyt ja tyttaren kevatrullat

Pad Thai


Raaka mustikkajuustokakkua ostettiin kotiin mukaan


Mukaan tarttui myös muutakin mielenkiintoista, mutta siitä lisää myöhemmin :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti