keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ostoskorissa & Työpöydällä juuri nyt...









Pitkästä aikaa Ruohonjuuressa "shoppailemassa". Raakakakkuihin ja mantelimaitoon menee yllättävän paljon pähkinöitä, ja siksi ostan kerralla isomman satsin. Mantelit ja cashewt olivat sopivasti maaliskuun tarjouksessa. 

Ruohonjuuresta haen myös gluteenittomia kaurahiutaleita ja luomu kasviksia ja hedelmiä. Varsiselleriä ei kovinkaan monessa kaupassa myydä luomuna. Myös Medjool taatelit saa irtomyynnistä. 

Työpöydällä on juuri nyt reseptivihko, läppäri ja paljon ihania tuoreita raaka-aineita, joista kehittelyssä on uusia raakaruokia, lähinnä kakkuja. Illaksi on valmistumassa ainakin appelsiinikakku, joka saa tällä kertaa vivahdetta suklaasta- ehkä… ja todennäköisesti myös mansikkakakku. Katsotaan kuinka luovuus pääsee tänään irti :) Viikonlopun appelsiini/mulperikakun resepti on viittä vaille valmis eli pian myös täällä :) 






"Shopping" @ Ruohonjuuri. I buy all the nuts, gluten free oats and some veggies and fruits from there. Its sometimes hard to find, especially, celery from regular stores. 

Today I' am testing and making new raw food recipes. Something with oranges and chocolate… or maybe with strawberries. Let's see what :)

2 kommenttia:

  1. Slurps, kuullostaa hyvältä!

    Mukavaa päivää sinne suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Appelsiini/suklaa kerroskakku tuli :) Mousset ja pohja maistuivat ainakin hyvältä, mutta illalla selviää millainen combo on kaikki yhdessä...

      Kiitos samoin sulle Sanna :)
      Heidi

      Poista