maanantai 24. maaliskuuta 2014

Everyday is Special!


"Every day, think as you wake up, today I am fortunate to be alive, I have a precious human life, I am not going to waste it. I am going to use all my energies to develop myself, to expand my heart out to others; to achieve enlightenment for the benefit of all beings. I am going to have kind thoughts others, I am not going to get angry or think badly about others. I am going to benefit others as much as I can." 
                                                                                                                                                            - Dalai Lama XIV

Uusi päivä, uudet mahdollisuudet! Jokainen päivä on täynnä uusia mahdollisuuksia. Usein arkisia, itsestään selviä asioita oppii arvostamaan vasta sitten, kun sen menettää tai ei enää pysty tekemään asioita niin kuin on aina tottunut. Avaa silmäsi, katso ympärillesi ja nauti- ihan niistä arkisista asioista. Aamu aurinko, lämmin aamupuuro, kävely raittiissa ilmassa... 

Oikein ihanaa ja sporttista viikkoa kaikille! Täällä viikko on jo täydessä tohinassa :) 





2 kommenttia:

  1. Kiitos, samoin sinne! Meillä oli tilavarauksien takia parin viikon pakollinen tauko jumpasta ja kyllä oli taas ihanaa kun sai eilen hikoilla 1,5 tuntia. Tekee niin terää :)

    Mahtava tuo uusi kuva, hulppeat maisemat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinullekin Sanna :)

      Ihana auringonpaiste täällä Helsingissä :) Treeni tekee kyllä terää! Tänään ehdin vetää omatkin treenit aamulla ja nyt olo energinen.

      Kuvalla on tosi paljon tunnearvoa, ja kuvaa katsoessa nousevat vieläkin kylmänväreet iholle... Kohta jossa seison on ihan jyrkänteellä, josta huikeat näkymät, mutta myös suora pudotus! Jo pienikin tuuli sai tasapainon huojumaan... Mutta ihan mielettömät muistot :)

      Heidi

      Poista