maanantai 3. maaliskuuta 2014

Inspiration & Motivation



Aina kun aikataulu antaa myöden, yritän tehdä oman treenin heti aamusta. Vaikka aamulla kuinka väsyttäisi, saa treenistä niin paljon energiaa ja hyvän fiiliksen. Räntäsadekaan ei haittaa, kun mieli on muuten iloinen ja ajatukset positiivisia :) Sitten freesinä liikuttamaan ja motivoimaan treenattaviani- juuri niin kuin tänään :) P.S Instagramiin (heidionthego) laitan päivittäin motivaatiokuvia- niin ruuista kuin treeneistäkin. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos et vielä ole!

                                              Milloin sinä treenaat? 





Tässä vielä päivän välipala ennen illan kuulatuntia; vihersmoothie ja pala eilistä appelsiini/ mulperi-raakakakkua :) nam. Reseptiä tulossa pian blogiin. 




Always, when I have time, I try to do my own workout early in the morning, before my clients. I get so much more energy even if I feel tired in the morning. After my workout, I am all ready and fresh to move and motivate my super fabulous clients. Just like I did today :) By the way, if you haven't yet, you can find my inspirational and motivation pics on Instagram, heidionthego. 

2 kommenttia:

  1. hyvältä näyttää, reseptiä odotellessa :) Terv.ingrid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vielä tänään reseptiä tulossa :) Nyt testissä uusia kakkuja. Nam :)

      Mukavaa päivää!
      Heidi

      Poista