tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tiistain kuulumisia


Kun juoksu ei oikein kulje, niin kaydaan sitten salilla! Eilen illalla testailin jalkaa kevyella juoksulenkilla kauniissa Seurasaaren maisemissa, mutta ikava kylla jalka ei tunnu olevan vielakaan kunnossa. Harmittaa, mutta ei auta muu kuin lepailla ja keskittya muihin juttuihin. Onneksi jalka ei kuitenkaan rajoita muuta liikkumista.

Juoksun korvikkeena toimii aamuiset pyoramatkat salille, vaikka eihan se nyt tietenkaan sama ole. Salilla onkin tullut kaytya nyt ahkerammin. Tanaan ohjelmassa oli mm. leukoja. Huippua, kun saa tehtya oman treenin heti aamusta. Paras aloitus paivalle :)Lopuksi viela muistutus huomisesta kahvakuulatreenista. Huomenna siis kuulaillaan Munkassa kello 18-19 ja taman viikon tarjouksena 5krt/25e (normaalisti 40e). Ilmoittautuminen ja lisatietoja heiditainio@aol.com Tervetuloa!4 kommenttia:

 1. Mulla päivä alkaa myös parhaiten omalla treenillä! Juoksu- ja kävelylenkit teen tyhjällä vatsalla, mutta kuulailu tms. voimailu vaatisi jotain pientä aamiaisen tynkää pohjalle. Ja siihen en ole oikein keksinyt ratkaisua? Pitäisikö tehdä joku smoothie tai syödä lautasellinen puuroa? Syötkö sä aamiaisen ennen salitreeniä?
  Suurkiitos juoksijan joogavinkistä! Venyttely ei T O D E L L A kuulu omiin lemppareihin ja siksi jää usein lapsipuolen asemaan harjoittelussa. Tänään aamulla asetuin pyramidiin... koko jalkojen takaosa huusi armoa... tänään illalla teen jutun ajan kanssa, lupaan itselleni!

  VastaaPoista
 2. Moikka Maikku,

  Mulla sama homma; aamulenkit menee tyhjallakin vatsalla, mutta ennen salitreenia on pakko syoda jotain tai muuten tuntuu rauta aika raskaalta ;) Eilen soin ennen salia vain 1/2 banaanin , mutta tanaan join kahvin ja soin vahan chiapuddingia mustikoilla. Mitaan kovin raskasta ei nain aikaisin pysty syomaan eika ennen treenia viitsikkaan. Sitten vasta treenin jalkeen syon paremmin; puuroa tai tuhdimpaa smoothia.

  Kiva, etta sait inspista venyttelyyn. Suosittelen :)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistäkin vinkeistä! Olet inspiroinut minua sekä liikunnan että ruokailun saralla siitä asti kun blogisi keväällä löysin!
   Toivotaan, että jalkasi kuntoutuu pikavauhtia ja pääset taas nauttimaan juoksusta! Jalkavaivat ovat... noh, ikäviä!

   Poista
 3. Kiitos Maikku, ihana kuulla, etta vinkeista on ollut apua :) J
  Joo, sita tassa odottelen. Juoksuinto olisi kova, mutta pakko nyt vaan rauhoittaa ja katsoa pikku hiljaa...

  Heidi

  VastaaPoista