maanantai 1. heinäkuuta 2013

Dinner @ Kalastajatorppa


Viime viikolla vietimme iltaa ameriikanystavien kanssa dinnerin merkeissa Kalastajatorpalla. Kiva, kun saa ystavia kylaan, niin tulee itsekin kaytya ulkona syomassa! Vaikka ruuanlaitosta pidankin, niin ihana istua valilla valmiiseen poytaan.

Ravintolassa syodessa pyrin valitsemaan listalta jotain sellaista, jota en valttamatta kovin usein syo tai valmista kotona. Nain saan hyvia vinkkeja ja ideoita omaan ruuanlaittoon. En myoskaan yrita valita listalta sita kevyinta salaattia, vaan syon sita, mita silla hetkella tekee mieli. Sen verran harvoin tulee syotya ulkona, etta voi hyvilla mielin syoda jopa sen jalkiruuankin. Hyva vinkki on jakaa jalkkari ystavan kanssa. Kotona sitten voi vetaa tiukempaa linjaa, jos silta tuntuu.

Maisemat ravintolasta ovat huikeat ja ruokalista monipuolinen. Omaksi yllatyksekseni valitsin pastan kasviksilla ja kanalla. Yleensa valitsen esimerkiksi paivan kalaa ja kasviksia, mutta talla kertaa teki mieli pastaa. Ja todellakin, nappivalinta- en muista koska olisin syonyt yhta hyvaa pastaa, kana tosin oli jo liikaa. Annos oli nimittain todella iso... kunnes poika vahingossa kaatoi viinit ja vesilasit sopivasti syliini ja lautaselle. Koko ravintola varmaan saikahti kiljahduksestani, kun kylmat jaavedet lensivat kaaressa paalleni :D

Jalkiruuaksi jaoimme poytaseurueen kesken marja/hedelmalautasen marengilla ja sitruuna possettea marjoilla. Molemmat olivat oikein hyvia :)



Lemon Posset

Fruit & Berries


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti