keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uusi Kamu :)


Appelsiinia, porkkanaa, sitruunaa & inkivääriä. Niistä valmistui ensimmäinen home made juice uudella mehulingolla. Lucky me :)





Mehukonetta ostaessa on hyvä huomioida, että suutin, johon kasvikset tai hedelmät laitetaan on riittävän suuri. Tähän Philipsin ( 800w, XXL tube Avance Collection juicer) mehulinkoon mahtuu appelsiinitkin kokonaisina! 

Mehulingon mukana tuli myös Jason Valesin "the funky fresh Juice" kirja. Nopeasti selasin sen jo läpi, ja mielenkiintoisia reseptejä käsipokkari pullollaan :) 






Puristettumehu on raikas ja kevyt vaihtoehto aamupalaksi ennen aamun hot joogaa. Tayttaa juuri sopivasti, mutta ei paina vatsassa. Ideaali olisi tietenkin joogata tyhjalla vatsalla, mutta ennen kuutta heranneena, vatsa kurnii jo kummasti ennen puoli yhdeksan tuntia! 

P.S Odotettavissa aamuisia mehuresepteja :)



2 kommenttia:

  1. Hyvä Heidi! :)) Mulla on ollut vähän taukoa mehuissa ja oon surautellut smoothieita mutta nyt ostin kasan hedelmiä ja vihanneksia ja kaivan mehukoneen kaapista.

    Vinkkinä, vastaavanlainen kirja on juuri ilmestynyt suomeksi: Mehukas - terveeksi ja hoikaksi vastapuristetuilla mehuilla. Ja sen kirjoittaja on käynyt Jason Valesin opissa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanna :)

    Joo, taalla mehukone laulaa :) Kaapit taynna kasviksia ja hedelmia, yllattavan paljon menee kerralla! Mutta on se sen arvoista. Kivaa vaihtelua smootheille.

    Kiitti vinkista, taytyykin tsekata :) Kivaa viikkoa

    Heidi

    VastaaPoista