perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ex-tempore spinning & mita syoda ennen aamutreenia?


Aamulla oli suunnitelmissa polkea salille ja tehda koko vartalon kiertotreeni. Salilla oli kuitenkin juuri alkamassa spinning, ja sen enempaa miettimatta loysin itseni pyoran paalta polkemasta :) Kivaa vaihtelua nyt, kun juoksukin on pannassa. Tunti oli tosi hyva ja hiki lensi, mutta silti jain viela tekemaan ylavartalo-ja coretreenin. Eilisen lepopaivan jalkeen jaksoi hyvin.



Juoksulenkille voin helposti lahtea ilman aamupalaa ja energiat riittavat hyvin tunninkin pituiseen lenkkiin. Toinen juttu on kuitenkin salille menon kanssa... Rautaa ei jaksa nostaa ja kroppa hyytyy ilman aamupalaa. Nain aikaisin harvoin viela on kova nalka, mutta jotain olisi hyva syoda.... Mita siis syoda ennen aikaista salitreenia?


Banaani/Chiapudding vadelmilla ja mehilaisen
siitepolylla
Banaani ja/tai Trail Mixia
Smoothie
Tanaan tama ihana marjasmoothie maistui treenin jalkeen
 

Myos esimerkiksi luonnonjugurtti tai rahka marjoilla/pahkinoilla/siemenilla on hyva vaihtoehto. 

                            Mita sina syot ennen aamun treeneja?



2 kommenttia:

  1. Ite syön ennen aamusalia yleensä jugurtin ja banaanin. Noista saadulla energialla jaksan yleensä hyvin nostaa rautaa, vaikka normiaamupala onkin mulla yleensä tuhdimpi.:)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvalta ja sulaa nopeasti. Itse ainakaan en ennen treenia voi syoda paljoa. Treenin jalkeen sitten tukevampi aamupala.

    Heidi

    VastaaPoista