keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Rutistuksia ja Arvonta


Vatsarutistusta kahvakuulalla!

Tämä on todella tehokas vatsalihasliike, jonka voit tehdä joko kuulan tai käsipainon avulla, tai ihan ilman mitään. Tärkeää tässäkin liikkeessä on pitää vatsalihakset koko ajan aktivoituina, niin ettei selkä kaarru notkolle. 


Aktivoi vatsalihakset vetämällä napaa kohti selkärankaa. Tuo kädet suorina (kuula käsissä) kohti koukistettuja, noin 90asteen kulmassa olevia polvia. 


Lähde hitaasti tuomaan jalkoja suoraksi kohti maata, ja samalla tuo kädet suorina pään yli. Kuula tai jalat eivat kuitenkaan osu maahan. Muista pitää keskivartalo aktivoituina koko liikkeen ajan! Supertärkeää!!

Palaa hitaasti alkuasentoon. Voit nostaa myös pään ylös, jos ok niskalle. Toista liikettä 10-15 kertaa, ja kolme sarjaa.



Ja sitten vihdoin arvontaan! Nyt olisi kaikkien kirjautuneiden lukijoiden kesken aika arpoa "Goody Bag", joka sisältää Noora Shinglerin Marjoja ja Maskaraa- kirjan, Magnesiumsuihketta, Organic Avenuelta macaa, spirulinaa ja raakakaakaojauhetta, Lakritsi-teetä sekä Sun Warriorin vanilja proteiinijauhetta.

Niin kuin olette postauksistani jo varmaan huomanneet, niin aamiainen on tärkein ateriani. Silloin saan rauhassa nauttia aamun hiljaisuudesta kahvi kupillisen ja aamupalan päivän lehden parissa. Siksi haluasinkin kuulla, miten te aloitatte aamunne? Rekisteröidy, jos et vielä ole, ja laita kommenttia lemppari aamupalastasi. Näin olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan 1.joulukuuta!




                             Onnea kaikille arvontaan! 



21 kommenttia:

  1. Mä syön aamupalaksi vähän vaihdellen, yleensä rahkaa ja jugurttia marjoilla/hunajalla/myslillä/hedelmillä tai sitten tuorepuuroa, smoothieta tai lempi aamupalaani ruisleipää juustolla ja vihanneksilla. Viikonloppuisin kun on aikaa enemmän, saatan paistaa munakkaan aamupalaksi. :) Kahvia juon aina aamupalalla, sitä en vaihda ;)

    VastaaPoista
  2. Aamupala on päivän ihanin ateria. <3 Minäkin syön vähän vaihdellen milloin mitäkin herkkua. Erilaisia tuorepuuroja, muita puuroja duunattuna vähän kaikella mahdollisella, smoothieita, munakasta. Joskus viikonloppuisin ruisleipää lisukkeineen. Ja aamuisin juon kotona aamupalan kera teetä, töissä vasta ensimmäinen kuppi kahvia. :)

    VastaaPoista
  3. Aamupalaan kuuluu maitokahvin lisäksi ruisleipä juustolla ja kurkkuviipaleilla ja/tai eri versioita smoothiesta. Tasaisin väliajoin ehdin myös lingota mehuja, niistä tulee kivasti virtaa päivään :) Sun innoittamana keitän välillä myös kaurapuuron mantelimaidolla.

    Mä nousen sen verran ajoissa, että ehdin lukea rauhassa lehden samalla kun syön aamupalan. Hosumalla ei lähde päivä käyntiin :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä aamu alkaa suht kevyellä ja monipuolisella aamupalalla. Jotain tuoremehua, josta tuntee oikeen ne vitamiinit, sitten puuroa jonka päälle marjoja, mahdollisimman paljon vaihtelua niihin, ei aina vaan samaa :) Ja sitten pala moniviljaleipää, päälle rasvaa, kurkkua ja salaattia!

    VastaaPoista
  5. Mun aamuun on viime aikoina kuulunu tosi usein kesäkurpitsa-porkkanapuuro, proteiinit saa kun lisää valkuaisia joukkoon puuron keittojan loppuvaiheesa ja päällystää mm. kardemummalla ja muilla hyvillä mausteilla, saa sellaisen kivan pullataikinan maun :) Törkeän hyvää kahvin kanssa! Ja tietty iso annos vitamiineja, joita oon vasta vähän aikaa sitten tajunnut alkaa syömään!!

    VastaaPoista
  6. Usein en ehdi rauhassa syödä aamupalaa, mutta viikon kohokohta ehdottomasti on kun saa rauhassa laittaa kahvin tippumaan. Tällä hetkellä lemppari on breakfast cake - eli kaurapuuro uunissa. Kaurahiutaleita, banaania, kananmunaa ja makuna milloin mitäkin. Musta kahvi ja kuppikakku.. täydellistä ! :)

    VastaaPoista
  7. Täällä laitetaan kello soimaan aina hyvissä ajoin, jotta kerkeän varmasti nauttia puurolautaseni ja kahvikuppini rauhassa :) Puuron sekaan tulee laitettua milloin mitäkin. Yleensä omenaa, maapähkinätahnaa ja päälle keko raejuustoa.

    VastaaPoista
  8. Mun lemppariaamupala on protskulettu joka on tehty banaanista ja kananmunasta. Päälle pakastemansikoita ja hunajaa. Ehkäpä vielä puolikas kuppi kahvia kaveriksi, parhautta!

    VastaaPoista
  9. Aamu alkaa puurolla, jossa seassa rahkaa/raejuustoa/soijajugurttia/herajauhetta. Päällä marjoja ja pähkinöitä. Ja tietysti teetä ja reilusti vettä!

    Enemmän sais olla aikaa aamulla, että ehtisi syödä rauhassa. Olen kuitenkin nyt priorisoinut unen, ja kello soi vasta kuudelta. Se tarkoittaa sitä, että aamusta tulee hiukan kiireinen, mut ei mahda mitään. Joskus viikonloppuisin sitten enemmän rauhassa, jos ei ole menoa. :)

    VastaaPoista
  10. Mun aamut alkaa yleensä kaurapuurolla voisilmällä ja raejuustolla sekä kotimaisilla marjoilla, joita itse olen poiminut. Juomana vihreää teetä ja maitolasi. :)

    Viikonloppuaamuisin yleensä vähän spesiaalimpi aamupala, tuoretta leipää, kananmunaa, hedelmiä, jugurttia/rahkaa. :)

    VastaaPoista
  11. Itse en pysty lähtemään liikkeelle ilman kunnollista aamupalaa. Tällä hetkellä suosikkiaamupala on iso lasillinen vettä, kaurapuuroa, jonka päälle on laitettu banaani, kookosöljyä, kookoslastuja ja kaakaonibsejä sekä iso mukillinen kahvia soijamaidolla.

    VastaaPoista
  12. Viime aikojen ehdoton lemppari on ollut neljänviljan puuro, joka on keitetty soijamaitoon, päälle kanelia, maapähkinävoita, banaania, mustikoita ja vielä tilkka soijamaitoa päälle. Lisäksi kahvia mustana, nälkä pysyy loitolla lounaaseen asti helposti!

    VastaaPoista
  13. Ei tulis päivästä mitään ilman aamupalaa. Normaalisti syön kaurapuuroa tai purkillisen rahkaa... Tällä hetkellä makua antaa omenan palat ja kaneli... Liekö joulu tulossa...?? ;)

    VastaaPoista
  14. Päivä ei lähde käyntiin ilman aamupalaa. Yleensä syön kaurapuuroa tai rahkaa. Tällä hetkellä makua antaa omenan palat ja kaneli... Liekö joulu tulossa...?? ;)

    VastaaPoista
  15. Moi!

    Inspiroiva blogi! Nyt vasta löysin tänne. Aamupalaksi nyttemmin mennyt paistettu munakas riisimaitokahvilla. Aiemmin rahka oli ehdoton, mutta ilmeisesti mahani herkistyi maidolle, joten nyt mennään näin.

    VastaaPoista
  16. Aamiainen on mullekin päivän tärkein ateria ja siks haluankin siihen panostaa. Useimmiten aloitan aamuni puurolla, raejuustolla ja marjoilla/mehukeitolla. Lisäks pari kuppia kahvia, niin päivä lähtee hyvin käyntiin.:)

    VastaaPoista
  17. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  18. Hei, Kaurapuuroa kauramaidon, kanelin ja rusinoitten kanssa. Kaksi isoa kuppia Rooibosteetä ja spelt leipää tai näkkäria seesamitahnan ja avocadon kanssa. Jos on aamulla joogaa niin pitää vaan herätä tarpeeks aikaisin etä ehtii syödä ennen muuten en jaksa...

    VastaaPoista
  19. Moikka ja kiitos arvonnasta! Mun aamu alkaa tuopillisella! Ja tuoppiin sujautan siis smoothien. Yleensä siihen menee banaani, appelsiini, chia, heraa, viherjauhetta, kaakaovoita, MSM, suodatettua vettä ja nokkostippoja. Kiitos vielä ja onnea kaikille arvontaan! Terkuin Minna

    VastaaPoista
  20. Heips. Simppelisti kaurapuuroa marjoilla ja mehukeitolla ja kahvia.

    VastaaPoista
  21. Simppelisti kaurapuuroa marjojen ja mehukeiton kera sekä kahvia.

    VastaaPoista